Saturday, November 20, 2010

GG Allin & the Murder Junkies - Raw, Brutal, Rough & Bloody - Best of 1991 Live (2004)

Uh, kako jak DVD, pojma nisam imao da je ovakvo nešto uopšte izašlo, jer sam se do sad susretao samo sa nekakvim skrnavim VHS snimcima koncerata, i onim jednim dokumentarcem Hated (1994), tako da me ovo totalno oduševilo. Na ovom DVD-u se nalaze kompletni snimci čak tri giga, u San Diegu, Čikagu i Atlanti, i to začuđujuće dobrog kvaliteta, što je vaistinu eksluziva kada je GG u pitanju. Pored prebrutalnih koncertnih snimaka, tu je i genijalan intervju sa GG-evom majkom, koja je tek faca za sebe, i gde ona ponosna, sa puno ljubavi, govori o svojim sinovima, ali nam i otkriva iz prve ruke na koji način je GG dobio svoj čuveni nadimak. Dakle, skroz suluda a ujedno i ultra-genijalna priča o kojoj sam već pisao pre jedno 2 godine, ali se to ne računa jer živa reč je ipak živa reč, tako da to jednostavno morate overiti, a za sve one koji i nisu baš neki fanovi GG-a, te nemaju nameru da skidaju ovaj DVDrip, postavio sam dole youtube klip, gde ide upravo ta priča o nadimku. I vaistinu, keva je skroz objasnila i pobedila. Dakle, MUST-MUST-SEEE!!! (110 min)


"After spending 19 months in the Adrian, MI Correctional Facility, GG Allin was paroled in March 1991. Back in NYC, the Murder Junkies were ready to carry out GG's Rock & Roll Mission. In the Fall, GG Allin & The Murder Junkies set out on their first US Tour. See for yourself why GG Allin will always be the undisputed leader of the scumfuc Rock & Roll underground."



4 comments:

Anonymous said...

I savage south-the bes of 1992 tour isto nije los,ima onaj san natonio i jos dva koncerta,jedan u atlanti u istom klubu gde je i taj iz 1991 snimljen. i jos deo posle koncerta,sa sve klistiranjem neke kurve pa stavljanja sadrzaja na pomfrit i slicne sportske aktivnosti. ako ti treba sta da okacis jos od pomenutog gospodina,imam ja dooosta toga,rado bi prosledio.

son of man said...

Naravno da mi treba, javi se na mejl. ;)
sonofman653@gmail.com

son of man said...

GG Allin & the Murder Junkies - Raw, Brutal, Rough & Bloody - Best of 1991 Live (2004) - NEW LINK!

son of man said...

GG Allin & the Murder Junkies - Raw, Brutal, Rough & Bloody - Best of 1991 Live (2004) - NEW LINK ADDED!

Related Posts with Thumbnails