Monday, November 5, 2018

Tijana i Crno Sunce


E vala, da se i meni nekad desi nešto zanimljivo a da ne bude baš totalna propast. Zamolila me kevina prijateljica pre neki dan da njenoj kćerki pojasnim malo informatiku, upisala klinka poljoprivredni i ladno i dalje imaju jbni bejzik, znate ona klasika IF>THEN>GO TO, a ona veze nema, završila neku srednju sačuvajmebože, ni ime nisam skontao, kao imali su informatiku, ali lagano niko nije ni išao u školu, niti je tamo bilo ikakve infor a kamoli matike, naravno zato se i upisala na poljoprivredni jer jedino tamo s tim bodovima i može da se prođe. Mislim, kad sam čak i ja upisao voćarstvo i vinogradarstvo '96, tripovo da ću da pečem rakiju na veliko, budala, a zapravo eskivirao vojsku, klasika. I odem ja do nje, 100 metara od moje zgrade, žive na poslednjem spratu kao duplex a zapravo nadogradnja klasična, ceo Vidikovac su digli za bar jedan nivo više, samo sredili unutra full, baš lepo izgleda, sve novo, ono drške od vrata se cakle jbte, dojaja za videti. Ulazim u sobu, sve uredno, neke anime, neka čuda, valjda to sad klinci igraju ili čitaju, nisam siguran dal su to stripovi ili igrice ili i jedno i drugo i još plus nekakvi crtaći. Jbga, od Japana mene zanima samo Fukushima, Japanke naravno i Sion Sono kao redatelj, ko mi je kriv što sam neinformisan. Krevet gistro sređen, zapravo samo prebačen pokrivač preko ko zna kakvog đubreta i stoji ispred mene klinka ne znam kako da definišem tu pojavu, jbga valjda to danas ima smisla, to su te nove cyber generacije, ali lepe oči, crte lice, bar nešto lepo u toj sobi, ostalo odron. Pružim ja ruku vidim klasična nekultura pruža ruku onako mlitavo preko kurca u fazonu koga si mi kevo ovo dovela, debila od 4 banke da me smara, al’ kao ispoštuje ona to nekako, reko sedi nije to tolko teško, ima par fora, sve se vrti u krug čista logika, ja položio sa devetkom, hteo mi da osmicu pitao me da dovršim neki tuđ zadatak na tabli za 9 ja završio, reko daj da i ja imam jednu 9 jer sam ispod imao tri šestice pa da se fino slažu 9666. Nešto tu promrmljala al’ tačno ko Anja Rupel u Elvisovoj pesmici "Sva su raja otišla na more" kad je pokojni Zijo cima kao "ajmo na plažu, uzećemo cuge, ima jedan da pravo svira", a ona odgovara onako preko kurca al' ipak sexy "Mda". E taj rad, ja reko ovo neće na dobro da izađe, al' šta da se radi, dobra je ta kevina jaranica, svaki put kevi za rođendan po 100 evra uz poklon i za novu godinu, čisto da se nađe, reko jbga valjala nam, dobra žena, što da ne pomognem ako već znam sranje napamet plus blizu mi gajbi. I sednemo mi tako, viče ta kevina jaranica odo ja, maše mi i kaže, a ti Tijana kad završite posle samo zatvori veliki prozor zbog promaje. Reko au jbte i ovde vreba promaja, nije samo kod mog starog u sobi. Aha, Tijana se zoveš, jako lepo što se nismo upoznali ali sviđa mi se ime - razmišljam ja u sebi, podseća na jednu Tijanu iz moje rane mladosti o kojoj sam čini mi se već pisao. Žuto-zelena priča, da, da.

I sad jbga ostali sami kući, mala drka onaj mobilni ne jebe me 3%, meni neprijatno, na kom jeziku da joj se obratim, reko Tićo brate, šajslu sada, da ti sestra ovo objasni pa da pali kući čeka me drugarica na skajpu. OK - konačno progovori jasnim glasom. Vidim lepa mala, jbm li joj nanulicu, usne savršene, sve na mestu, oči boje vena, boje Dunava, gleda me onako ispod oko samo što ne kaže "aj pali, idi umri or something". Reko, informatika ti je prosta stvar, tj. prava informatika baš i nije ali ovaj BASIC koji sam i ja učio na istom tom faksu, cela fora je u “IF THEN GO TO”, dakle ako je nešto tačno onda ta informacija ide vamo dalje, a ako nije zadržava se tu i umire. To ti je to, glupa nisi, dovati taj udžbenik, sve je jako jednostavno opisano jezikom debila. Nacrtaš ove pravougaonike i spajaš ih, sve piše dalje a ja sad odo care, čega me supruga na skajpu. Auh brte, kako sam reko supruga , progovori mutant ladno, bez blama, kao "odakle bre tebi supruga, vidi se na šta ličiš?" Ja stao ne verujem, odjedared ožive ovaj robot čudno odeven - "pa ti bre nisi jebo, vidi kakav si, vidi ti se po toj trenerci uflekanoj da nisi vido vadžajnu godinama, visiš na porn hubu i drkaš po ceo dan."

Najiskrenije, trebalo mi je malo vremena da se saberem, jer ne poznajem ove nove agresivne detalje kod klinki, razmišljam, OK, ako je prva godina faxa znači da ima bar 19, nije maloletna, ma ko joj jebe mater da je ja štedim zbog keve, reko slušaj devojčice to dal’ sam ja opštio ili ne je moja privatna stvar, a suprugu imam, proveri na mom profilu ako si se baš napal'la. "Jebe mi se baš za tvoj profil i na tarabi piše pička, nisi ti ništa jebo druže." Opa, vidi načitana klinka, nije glupa nimalo. Reko, uvati pročitaj, nađi knjigu "Ja Ibeovac, Vlado Dapčević" od Slavka Ćuruvije, mnogo jak trip, i taman htedoh da poentiram a mala me prekide. "Jebali te staljinisti, te komunjare su uništile srpski narod." Tu me uvati nespremnog, razoruža me dete u šest reči. Vidim ja boravak na Vidikovcu za klince danas baš i nije najzdraviji, čita se Ljotić a bogme ni ja neću dobro da prođem. Ona se samo okrenu i na laptopu pusti ladno od Životinja moju omiljenu pesmu "Beograd", e tu mi već sve bi jasno al' reko bolje da ćutim jer ko zna ko tu koga, pa posle ja najebem, uostalom već sam označen kao "anarhista" a bogami i "satanista" kod određenih ljudi, a Vidikovac jest ono veliko naselje, ima puno stanovnika, ali svako svakog tu zna ko se čime bavi a posebno ko šta piše, a posebno to. 


Reko bolje ja da palim, “Super je pesma, mnogo volim refren, uz Šahtovu himnu najbolja pesma o Beogradu”. Kaže, "ne seri komunjaro, dolazi vamo da me tucaš, ionako ničemu ne služiš, a i nedojeban si, samo lažeš sebe, kakva bre “supruga”, fejkeru?" Ja se zaledio. Istina, nedojeban jesam, a i vala istina da me “supruga” ne jebe ni 2% doduše ionako smo samo internet trip. Al’ avaj, skoči mala na krevet, i krene odma da skida farmerke. Reko stani bre alo, a roditelji? "Kakvi kurac roditelji, keva zapalila u grad, ćale preko. Dolaz ‘amo da se skupa poigramo." Reko, pa ne kradi mi fore alooo, kaže, "znam da su tvoje fore, čitala sam na onom tvom satanističkom blogu. Loše su ti fore, užasne, šta su to neke 90-e, dizelaši i padavičari, skidanje patika? Gde si ti zalutao dečko, c,c,c." Ja se preseko, al falabogu razum i dalje radi iako je sva krv otišla iz mozga na drugo mesto. Reko, daj ti prvo lepotice ličnu kartu, zajebi ti ovu priču, a u sebi mislim da nije nameštaljka ovih iz odeljenja za visoko-tehnološki kriminal ili ovih još gorih za praćenje rada sekti i okultizam? Ladno ni pet ni šes, vadi mala ličnu kartu iz zadnjeg džepa, “evo ti jadniče, nagledaj se” i nastavi da skida farmerke. Gledam onu ličnu, ima žig, fotku, otisak prsta, sve regularno, piše datum, godina 1999. Tek sad mi ništa ne bi jasno, ali životinjski instinkt prevlada i ja sednem na onaj krevet a ispod onog pokrivača flajke do pola pune ili prazne, vodka, loza, i ladno jeam beam. Reko Tićo (već mi postala nekako draga zbog scene na krevetu), - odakle ovo leba ti, kaže "ćuti, cirkaj, travu ne pušim jer uništava mozak, i dolazi vamo da me ližeš." Okrenem glavu pozadi ona samo u majici Atomwaffen, reko au bre de sam ja ovo zalutao, ovo je leglo, ladno Atomwaffen, ovo veze nema s lokalcima i Ljotićem, jer ovi su kontra svega. Pitam Tiću odakle ti bre James Mason priča u Srbiji? "Kako odakle glupa komunjaro, pa vrlo su kritični prema alt rightu i konzervatizmu, jer ovi samo žele da odbrane postojeće stanje a na kraju uvek rade ustupke liberalima, e zbog toga su Atomwaffen kontra i levice i desnice. Treba da se vratimo tradicionalnom poretku, koji je metafizički. A ovaj sistem se može samo urušiti, nema mu spasa. Kali Yuga koju tolko spominješ dečko, tj. mamlaze od 40 godina vidi se na šta ličiš, pustio stomak, skidaj tu pocepanu trenerku, kupiću ti farmerke, dovešću te ja u red ako te već majka nije. Skide ona mene a ja taman skino 20 kila, al džaba stomak još prisutan ko Marina Abramovič. Blam jbga, al’ šta da radim, prevela me mala žednog preko vode. Ostade ja siroma’ samo u ćegama, sreća crne pa se ne vide fleke od mujsper, ajme meni. Brrrr


A ona u čarapicama znači za nepoverovati, bele sa crnim pandama i iste takve gaćice hihi. Samo što nisam reko “how sweet”. Al’ gaćice mokre, sunce li joj jbm, malo se zadigla majica pirsing na pupku moram priznati prejak, ložim se na taj rad, i mali ko fol privezak Crno Sunce. Sve sam reko i vala zaokružio priču. Mala nije šala al’ uopšte, mada i ja sam već sa 19 bio duboko u mojoj sekti kolko je ona sad u ovoj svojoj, samo što su klinci danas daleko informisaniji zahvaljujući zna se čemu. Reko dojaja ti pirsing i dovatim ga rukom, udari me po ruci, kaže, "ne seri, silazi dole smesta", i krene da svlači gaćice. Reko seko, stani bre malo jebote, kuda žuriš, jel’ znaš ti uopšte ko sam ja? "Ne brini, znamo mi sve o tebi, već godinama ti pišeš ona sranja tamo, ima tu i OK stvari ali većina je komunjarsko, liberalsko i judeo-hrišćansko sranje, nemaš pojma ni o čemu, e zato će tebe Tijana da dovede u red, nećeš više biti klošar da brukaš Vidikovac ako već nameračio da se kriješ iza tog imena ko pička."


Reko, seko pošto mleko? "Šta si reko?" Ma šalim se, stani jbte valjda sam ja ipak stariji ovde, znam ja da ti imaš 19 godina i da misliš da je ceo svet tvoj ali pusti malo, daj malo šansu iskustvu, pusti mene malo kad smo se već u ovakvo blato uvalili. Imam ja odličnu kurblu da pokrenemo ovo sokoćalo, zaboravi šta su te do sad učili, daj šansu miru. OK, smirila se nekako, malo…valjda. Skidam joj gaćice lagano a ono miris kao sok od zove, miris koji se ne zaboravlja, gde god na ovoj Planeti Zemlji se našao kad osetiš taj miris znaš gde si i šta ti je činiti ako si u prilici naravno, hehe. Vala volim taj miris više i od mirisa pokošene trave i cipura, a bogme i Agent Oranga u praskozorje. Udahnuo sam punim plućima, ona me gleda onim prelepim očima i ne veruje kolko sam prso, al’ jebe mi se, moj trip - ne njen, dosta ona, sad malo ja. Krenem da je ljubim, prvo skroz ovlaš, najnežnije, da oseti moj dah na clitu, kao da je ljubim u usne a imala je stvarno prelepe usne, nisam znao koje su lepše i sočnije, šta bi pre ljubio. Počnem bukvalno da se ljubim s njom, kao s osobom jer ona to zapravo i jeste, naravno odgovorila mi je puštanjem sokova koje ako ne popiješ i ne poližeš sve ništa uradio nisi. Krenemo da se žvalavimo što bi rekli mi mladi hehe, onako malo brže agresivnije i tu počinjem da komuniciram sa njom, kao da mi nešto tiho govori, zapravo ona mi diriguje šta želi a ne ova klinka gore, pogledam gore, mala pečena, više nije tamo, zatvorila oči i napustila ovaj univerzum. Blago njoj mislim se, ali blago i meni, kome je veći trip pitanje je sad. Dohvatila me rukom za glavu, čak me i pomazila ladno, uhvatila me nešto kao ona hoće tamo a ne vamo, ali nema šanse, ja vladam situacijom jer sam ja gospodar ove ceremonije, možda tamo neke nisam ali ove definitivno jesam. Znam ja tačno kad treba jezik da se aplicira dublje jer sam doktoriro vaginologiju kod profesorke Kaje Šmrek na fakultetu za Prirodne Nauke i Ženske Studije. Doktorski rad pod nazivom “Anatomija prirodnih orgazama u Srba” i bogme često je citiran u mnogim stručnim časopisima širom sveta sa posebni naglaskom na opštine Tuzla, Bronzani Majdan i Međugorje. E sad, naravno kad se fino pristavi vatrica, mora to malo da se krčka, pa to i potraje i do po ure nekada ali na kraju rezultat je suva divotica. Samo odjedared krene da se gica na sve strane, da se otima, viče "beži, dosta, stani", nije joj dobro, naivan čovek bi pomislio i naravno bio bi u pravu jer njoj zaista nije bilo dobro, kroz njeno telo strujala su čak dva Đerdapa pa vi sad računajte kolko je to volti. I naravno to može iznova da se primenjuje sa raznim varijacijama, pri samom orgazmu, npr. neke cure vole jezik in u trenutku kad krene da kipi, a neke vole baš svašta, prstiće npr. to im je poslastica (sticky fingers), pa kad gurneš jedan pa drugi pa nekad i više, pa vole svašta sa prstićima, a npr. neke specijalne cure vole i skoro celu ruku samo ne pesnicu (nikako fisting), nego nako napraviš ko višek pa lagano guraš gur-gur ali bolje ide uz lubrikant, kojih ima baš dobrih i zlata su vredni za sve akcije, I tako gur-gur verujte mi pojede celu šaku, e sad zavisi kolka vam je šaka, ako je ženska uđe lagano (zato žene to i rade od malih nogu) muška već malo teže pa treba lubrikant ali je to jako zanimljivo, što teže ulazi njoj sve slađe i slađe iako pravi neke face nedobog, jbga žensko voli da drami pa to ti je, voli tu igricu više od života bukvalno, te stoga svakoj valja udovoljiti jer to je kako one same kažu najlepši osećaj koji postoji na kugli zemaljskoj, e sad moramo im verovati mi koji to nikad iskusiti nećemo jer nam je priroda podarila telo muškarca. Jbga, nismo mi bili pitani no kako kom, po zasluzi valjda. Muški orgazam po onom što sam ja do sad iskusio, znači čak i onaj najjači ne mogu da usporedim za bilo kakvom reakcijom cure na ženski tako da jedino po tome mogu da zaključim da nisu istog intenziteta, znači jeste to lepo kad polivaš okolo po sikama i ustima, ali osećaj, sam taj osećaj zadovoljstva nije toliko moćan, ali ko zna zašto je priroda to tako uredila. E sad, mogu muškarci da lažu kolko oće, pa i ja sam muško (valjda?) i imao sam jaaako intenzivne pa opet nije to to, osim ako žene ne lažu, hehe.

I tako, op-cup poskočiću cumingovala je Tijana jedno 3 puta, tolko je izdržala, doduše mogli smo i još, jer Lesika super liže I jako je veran pas ali OK, kapiram da je jako naporno za žensko telo, energija se troši, a i brate mili cure vole i ovaj drugi “penetration” deo o kome vam ja neću pričati jer nisam alfa. Mi game znamo samo ovaj deo i to isključivo svoj deo tripa, a alfe znaju sve pa logično i ovo što usledi ali oni o tome ne vole da pričaju jer čuvaju tajne zanata svoga, to jedino ako vam neka fina cura želi ispričati ko što je meni jedna i hvala joj. Naravno, imam i ja svoje načine kao gama za “penetration” rad, ali mislim da ne bi bilo fer da ja pišem o tome, a brate i ja čuvam svoje tajne od drugih gama, zar ne? Uglavnom, Tijana je posle ovog preobraćenja, second and third cuminga izašla kao skroz nova devojka, nije više bila nadrkana i mrzovoljna, depresivna i šta sve ne, kao da se ponovo rodila i na izlasku smo se samo nežno, najnežnije poljubili, ma umalo da se zaljubim u nazi-girl a možda i jesam? Why not? Jer njene oči boje sprženih vena su mi i dalje u mislima, njene usne, taj ukus je tu, a njen miris svuda u vazduhu. ah ta Tijanaaa. Pitanje iz publike: A zašto kažeš Tijana a misliš na oral sex? Odgovor: Just because baby, just because...


7 comments:

wellthatisgr8 said...

neverica, sine - mnogo mi je drago zbog tebe !

son of man said...

Zamoljevam cigane, kalašture, gurbete i ostale povređene duše što sam vas jebo, da odjebu sa bloga. Hvala.

son of man said...

@wellthatisgr8 - tekst je očigledna fikcija, nemoj bar ti da se primaš jbga. :))

wellthatisgr8 said...

ja dadoh komentar za slučaj da nije fikcija :) a odličan tekst, svakako

Zoon said...

Sine, jest da je ovo o generaciji 69, al ima li đe da se skine Generacija '68 (2016) Nenada Puhovskog? :)

Ricma Maddafakka said...

Pandž erotika :D jebo si mu kevu
Ali 100% da ti se neka tako ukucava ti bi rekao idem do toaleta i zapalio u tvoj menkejv
Mislim ja bih sigurno :D

son of man said...

@Zoon - aj potražiću pa ti javljam ;)

Related Posts with Thumbnails