Tuesday, October 2, 2018

Sedeljka u Jajincima


Zvao me 2014. na sedeljku jedan nazovimo ga matorim hipsterom 50+ punim para, jer zaista nemam drugu definiciju za takve pojave, i kaže mi biće samo par ljudi, opušteno skroz, odabrana ekipa, al' kao nije hteo da mi kaže ko su gosti jer to je kao fora, i ja reko dojaja, nikad nisam bio na takvom događaju, moram da overim, i nekako se dogegam busom do Banjice taj dan i sad ovaj mi reko popni se skroz gore pored puta za Jajince pokupiće te ortak kolima, i ja šta ću uradim sve kako mi je rekao, jer prevoz zaista ne postoji, i čekam tako pa jedno pola sata, a udario neki mraz, smrzo se ko pička, al' nema veze, računam biće na sedeljci alkohola bogato pa ću da se zagrijem. I staju kola, kad unutra Bojan Dimitrijević Pikac za volanom, ja gledam ne verujem, jer znam ga od ranije, bio na promociji moje knjige u Domu Omladine, kao oduševljen bio, ja mu reko ja sam tobom oduševljen druže, permutovo si, ti si glumac a ja sam kurac, al' OK to je neki njegov trip sa dokumentarcima, voli to jbga. I vozimo se mi vozimo, ulazimo u neku uličicu kad tamo ogromna kuća na sprat, skoro pa vila. Reko auu gde smo mi došli, ulazimo unutra, to je kao prizemlje, pa soba a u sobi od zida do zida pa u tri reda samo ploče i to isključivo industrial. A gosti neki, jedna prelepa devojka, neki par i nas dvojica. I Pikac kao brate ja žurim, imam sutra probu izjutra, daj da svarimo ovaj šit što imam. Ja se ozario jer nisam pušio šit bar 2 decenije, i svarimo to, dojaja beše, pravi onaj šit, jbga čovek glumac zna gde da nabavi a ne mi indijanci. I tu me to fino digne i pitam ovog domaćina, šta ima da se pije, a on kao, uh ima mnogo dobra rakjija ili sokići. Ko šta voli. Extra, strava - što bi reko moj burazer, daj amo tu flašu rakije, i ova super cura, prelepa, bez šminke, normalna, sedne ladno pored mene jer i ona voli da potegne a inače klinka, 22-23 tako nešto, studira na likovnoj akademiji slikarstvo. I ovaj ludak se primio i krenuo da pušta industrial, kao to je ta urbana muzika, ja reko ma OK sve dok ima rakije trpeću šta god.

I krenemo ta mala i ja da tučemo radžu, već posle 2-3 čašice krene priča i ja izvalim da čudno govori i odma prepoznam tu specifičnu tehniku govora isto kao kod Sajsi MC, da se ne bi mucalo, i naravno ja padnem u trans. Ej bre tako prelepa devojka, po mom neskromnom mišljenju jedna od najlepših u gradu i ladno muca, a ja pre toga gde god sam bio ko klinac po logopedima svuda nikad nisam video devojku da muca i to mi bilo predivno, uživao sam je slušati jer meni to ne smeta, čak naprotiv. I tako čaša za čašom pitam ja nju za to i ona se otvori i ja joj kažem pa ja brate isto mucam samo što mene boli kurac da pazim, i tako se i tu sdružimo i celo veče smo pili i došaptavali se u vezi mucanja i šta smo sve prošli ko klinci a vezano za to jer ovaj kreten pojačo muziku do daske. A rakija i više nego odlična, piješ, radi te, al' se ne ubiješ nego te drži HIGH konstantno. Na kraju smo došli do tog sradijuma da je ona bila u fazonu aj da nazdravimo, da trgnemo kao, ja reko s tobom uvek sestro mila, ti si moj brat, saborac, sve si prošla ko i ja. Al' avaj, snimim ja domaćinu dosadno,. a nameračio se na ovu lepojku, a setim se da mi je čak i pričao da ima jedna riba kao mnogo dobra koja mu se sviđa a i on tripuje da se on njoj sviđa, i ja tu skontm koja igra je u pitanju, zato je i pojačo muziku, jer niko ga nije jebo, Pikac otišo kući, nas dvoje pijemo, ovaj par za sebe a on skroz sam, ispade ja mu skino ribu. Ajme meni, ja to nisam imao na apameti a i da sam imao, pa brate ružan je ko pacov jedino što je bezobrazno bogat al' ova cura to ne jebe dakle nema nikakve šanse kod nje.

No dobro, pustimo ljubavne jade, ionako lik može da jebe koju oće s tolkom gajbom na sprat, I preseče nas on jer više valjda nije mogo da izdrži, kaže a sad gledamo filmove, reko OK, ladno nas sve posadi na nešto ogromno, kao kauč al' nije, mekano bre, i tu se nas petoro uvalimo, i pošto se loži na Bekvalca i Šok Koridor kao sad će on da pušta sexploitation filmove, ja reko neeee, daj bolje pusti dobar pornić sa Sashom Grey il' Stoyom, zajebi te nedobog filmove iz 70 i neke. On kao, ma samo ćuti, sad ćeš da vidiš. I pusti on ladno ceo film, neki nacisti i neke gole ribe domino BDSM, i zaista dobar film, al ne što ima radnju jer sve je na italijanskom il' nemačkom, nego što su zaista lepotice ove polu-gole i gole, naravno ima neku radnju al ko će to da prati, i tako mi sedimo sat i po vremena i gledamo to sranje a što je najjače posle tog filma pusti još jedan, ja reko idibreukurac, mogli smo da sedimo da pričamo, al' džaba, lik uporan, fanatik, izložio ga Bekvalac, i završi se i taj nekako, pojma nemam šta sam gledo, i kao već jutro, idemo kući, ja se već dogovorio s ovom curom da idemo zajedno do grada pa ona u blokove ja vamo u brda. Kad je ovaj skočio, a neee ona ne može da ide, ona je pijana, mora da odspava, ja gledam koji ti je bre kurac pa neću joj ništa vidi na šta ja tek ličim, klasičan klošar sa stomačinom, mi smo bre skroz van njene lige i to baš van van van. Al' džaba uporna baraba, postao čak i bezobrazan, ona oće da ide on joj ne da, kao pijana si moraš da odspavaš. Meni nešto ko fol odbrusio. Majke mi da me nije ugostio i sve na nivou, pa pocepo bi mu onu pacovsku facu jebala ga gajba, nasledio od roditelja i sad mi se tu kurči, kao on ima sobe gde će ona da prespava, ja reko jebitesisvimater, idem bre kući, jebem ti hispteraj, elitizam i ludilo kod matorog lika 50+. I to je bilo to, posle se čuo s ovom curom sve normalno, kaže ma nije mi palo na pamet bilo šta sa njim, šta je istripovo. Falabogu više ga nisam sreo a vala nisam svraćao ni na Šok Koridor, mislim svaka čast Bekvalcu, čovek se baš trudi, poznajemo se jako dugo čak sam i gostovo jedared kad je bio Dokumentarni šok, ali fanovi su mu dabogsačuva zaista. Pouka: Nemoj nikad da se zajebete pa da prihvatite poziv na bilo kakvu fensi sedeljku gde se kao puštaju filmovi, jer biće to ili trash filmovi ili ovi exploatation, a i brate da pusti normalan film, pa ko može da gleda u društvu takav film sa razumevanjem, stalno neko il' jede nešto il' kometariše, znači teraj to kraju, jer filmovi se gledaju solo!

5 comments:

Anonymous said...

Mislim da se film zove salon kitty , jednu od glavnih uloga glumi i Bekim Fehmiu ako je taj

wellthatisgr8 said...

dobra priča, bilo mi žao kad videh da se niste smuvali

ricma madafaka said...

one love
one heart
one lige sam i to je all right
VAN VAN VAN

Gorky said...

Majica sa raspucinom je odlicna! Reci gde si je nabavio ako nije problem, hocu i ja!

son of man said...

Dobio na poklon iz Rusije, jbga.

Related Posts with Thumbnails