Monday, June 6, 2016

New Vidikovac mural dedicated to Serbian soldiers who died in the battle for "Kosara" in 1999 (video)


New mural from my neighborhood (Weedikovac) dedicated to young Serbian soldiers who died in 1999 in the battle with Islamic terrorists from Albania whose members later joined ISIS as the most extreme butchers. 1,500 Islamic fighters with the support of NATO aviation on 9 April 1999 attacked the watchtower "Kosara" on the border of Serbia with Albania, where they were welcomed by the figure of 1,200 18-year-old Serbian soldiers who held the mujaheddin forces over 3 months. In the end, thanks to the exclusive bombing by NATO pact, Serbian forces have lost a very important border stronghold after 3 months of constant fighting and therefore my homeland Serbia lost our holy south land of Kosovo. NATO then literally gave 1/3 part of our territory as a gift to the Islamic forces. 108 young Serbian boys were killed in that siege, and more than 500 Islamic fighters (KLA).

Donald Trump said that if he wins the US presidential elections, he will immediately return Kosovo to Serbia. Of course, I know that he lies, he is politician, but I'm glad that at least someone remembered this treacherous action by our allies from the West.

All glories to the young heroes who were the first to began defending Europe from new wave of Islamic extremism!

9 comments:

Anonymous said...

Kako vrijeme prolazi sve više i više bacaš na desno..

son of man said...

I levo i desno, jer da bi leteo ne možeš leteti samo sa jednim krilom, trebaju ti oba, i levo i desno, u suprotnom padaš vrtoglavo na zemlju, zar ne?

Anonymous said...

Sine, šta misliš o Marčelu? Oduvek me zanimalo tvoje mišljenje o njemu i njegovoj muzici. Inače svaka čast za mural.

son of man said...

Pa pazi, prvi album mi se i svideo jer je bio skroz iskren za raziku od mnogih drugih repera, al' je onda krenuo da se preserava i da glumi nekog Marka Vidojkovića mlađeg, da repuje ko Eminem i tekstovi su postali sve patetičniji i smešniji. Tako da bi se složio sa onim što je Juice rekao još onomad u "Redaljci" - Kupite karte za pozerištance, tuga mi da peglam from Paraćin govance! :)

Anonymous said...

Vezano za tvoj komentar na ovom YT klipu "хапшења од стране раковичке полиције" ...
Jel` može neki detaljniji info o ovome iz čega se sastojalo to maltretiranje i da li je neko dobio neku prijavu, bilo prekršajnu ili krivičnu? Da sam malo mlađi, rekao bih da ne mogu da poverujem koliki su klošari, ali šta očekivati od onih koji su uklonili spomenik sopstvenim poginulim kolegama u onom selu kod Preševa.

I da, otkad je i za tebe Kosovo "holy" ? Jasno mi je da ponekad moraš da cimneš i u desno da ti ne bi otkazao žiroskop, i da je islam najveća pretnja slobodnom umu u 21. veku, ali kako ti je ovo sveta zemlja, a onoliko si pljuvao po hrišćanstvu i SPC?

Anonymous said...

Hvala! A zašto ne gotiviš Vidojkovića, ako sme da se zna? :)

son of man said...

Pa nije Kosovo sveta zemlja u smislu pravoslavlja, jer pošto bog u tom hrišćanskom smislu ne postoji tu nema šta da bude sveto i nebesko, no isključivo ljudsko. Znači kada pričam o Kosovu kao svetoj zemlji mislim na svetost u vidu mesta odakle smo se svi kasnije raselili po prostorima bivše Jugoslavije. Moji preci su iz Bosanske Krajine npr. a tamo su dospeli sklanjajući se od turske najezde pre par vekova, i to tačno sa prostora na tromeđi izmedju Crne Gore, Raške i Kosova. A naravno da mislim da je SPC najveća mafija i sekta koja ne silazi sa grbače ovog nesrećnog naroda već vekovima. Kačavendisanje ja to zovem, i naravno vozni park svetog sinoda SPC dosta toga objašnjava.

A Vidojković je fejk priča podržana od strane B92 foliranata, dakle to što on piše nema nikakvu zaleđinu u stvarnosti, i nije nimalo urbano kao što on to voli da predstavlja. Uostalom znam ga lično od 1996. sa HCpunk koncerata tako da ovo nije rekla-kazala fazon.

Anonymous said...

Je l' bi mogao da elaboriraš ovo o Vidojkoviću? Kakav je on bio kad si ga ti poznavao, za vreme HC punk koncerata? Živo me zanima jer sam čuo neke stvari o njemu a i upoznao sam ga, lik je dosta nadmen ovako, a i voli da se nabacuje tudjim ribama.

son of man said...

Ono što svuda priča i piše kako je bio jako bitan na HCpunk sceni a posebno njegov bend ON THE RUN, je totalna neistina, on bre nije ni postojao na pank sceni do pojave "Kandži" 2004. kada je reaktivirao taj bend i onda fino na slavi od knjige i reklami TVB92 je počeo da pravi koncerte pa mu je dolazilo brdo hipsteri ali pankeri nikada, jer pankeri su ga znali od ranije, npr. baš od te 1996. kad je njegov tad skroz nepoznat demo bend svirao sa nama i nekim Australijancima u KST, a i to su se ubacili preko veze, jer to je bio koncert naše izdavačke kuće a ON THE RUN nisu imali izdanje tada. Dakle, to je prvi i poslednji put da sam ga ja video na tim koncertima, a išao sam na bukvalno svaki tokom 90-ih. Dakle lik laže samo tako, i aj što laže ovako po medijima, nego i u romanima koji su polu-biografski piše kako je bio opaka faca i jebač tih godina, a ja bi se samo zapitao koju on ribu je tada mogao da smuva onako patuljast i nikakav? Aj ovo kasnije, kada je izdao knjigu za mainstrem i glumio pankera i urbanu facu, a B92 mu čuvao leđa, tada kapiram da je jebo brdo pički hipsterki, ali pre toga ništa. To povezujem i sa tom njegovom nadobudnošču, a bio je i te kako ozloglašen u gradu jer je muvao tuđe ribe, pa su ga mlatili neki likovi kojima je skinuo ribe. Meni se isto tako kurčio preko fejsa pre 2 godine i izjavljivao kako će da mi jebe sestru, pa kad sam mu napisao u inbox mobilni moje sestre koja je viša od njega za dve glave i koja bi ga samo jednom šamaršinom oduvala u pizdu materinu, onda se posle izvinjavao "mladoj gospođici" a meni se šlihtao najjadnije. Dakle, ako ti je cimao ribu slobodno ga startuj, jer je zentara žešća i bukvalno je spreman da kleči samo da ga ne bi neko ponovo tukao. Taj se vala nadobijao batina za sve pare, al' sam je kriv, sam je skočio...ko ga jebe!

Related Posts with Thumbnails