Thursday, July 8, 2010

A Call Girl (2009)

Director:
Damjan Kozole

Metar dana prođe ko ništa, nastavljamo de (ni)smo stali, a inače mora se pohvalim da sam za ovo slobodno vreme uspeo da pročitam čak 2 knjige, i to na engleskom, eeej, što mi nikako nije polazilo za rukom dok sam se raspadao ovde pored kompa, jer vaistinu, ko će još da stigne i da čita knjige pored takvog izuzetnog TV programa, filmova na kompu, dokumentaraca i sranja, i realno, jedina literatira koja u ovim kućnim uslovima kod mene može da prođe to je Branko Ćopić i eventualno neke bajke i basne pred pajkenje. No dosta o tome, biće još reči ovih dana o tim knjigama koje sam izorao.

Znači, ovo gore najtoplije preporučujem, mnogo jak film, baš me ono, prijatno iznenadio, dakle Slovenci ga baš svojski pokidaše, sve na nivou, a posebno Nina Ivanišin u glavnoj ulozi, beše to ljubav na prvi pogled, kakav potencijal sunce ti jebem. Ovde ima i engleski titl, al' verujte mi neće vam trebati, sve je to jasno ko dan, nije taj Slovenački toliko daleko od BHS-a, mada možda je to samo moj trip, procenite sami.

IMDB

"Alexandra is a student from a small town in Ljubljana and she has a single-minded plan to conquer the world. Working as a prostitute, she gets her life heading where she wants it to, but an accidental death has her wrestling with new feelings of fear, loneliness and responsibility."




Download :
http://rapidshare.com/files/366089149/A.Call.Girl.2009.DVDRip.XviD-EPiSODE.part1.rar
http://rapidshare.com/files/366089046/A.Call.Girl.2009.DVDRip.XviD-EPiSODE.part2.rar
http://rapidshare.com/files/366088798/A.Call.Girl.2009.DVDRip.XviD-EPiSODE.part3.rar
http://rapidshare.com/files/366089416/A.Call.Girl.2009.DVDRip.XviD-EPiSODE.part4.rar


English Subtitles :
http://subscene.com/english/A-Call-Girl-Slovenka/subtitle-313068.aspx

0 comments:

Related Posts with Thumbnails