Saturday, October 29, 2011

Brothers and Sisters in Love (2008)


Director:
Sally George

Runtime: 47 min

Incest je opet u kući, o da, ali ne ovaj naš domaći, užasni, seljačko-đilkoški, gde obično otac atakuje na sopstvenu decu, ili tako neki ujak i ta ekipa. Ovde se radi o jednoj jako specifičnoj vrsti incesta. Naime, priča prati nekoliko parova koji su tek nedavno otkrili da su u najbližim rodbinskim odnosima, tj. da su rođeni brat i sestra. E, sad, kako je to moguće ? Ispostavilo se da su svi parovi još kao mala deca ostali bez roditelja, zatim razdvojeni, te poslati u razna sirotišta, hraniteljske porodice, a neki su i usvojeni, tako da kad su se našli posle 20-30 godina nije im bilo ni na kraj pameti da su rod najrođeniji. Šta je dalje bilo pogledajte u dokumentarcu, a ja ću samo reći da taj vid incesta ne bi trebao da bude zakonom zabranjen, jer ako se dvoje mladih ljudi vole, pa ko bre sme da im zabrani ?


"Most societies consider incest to be the ultimate taboo. Yet, a strange phenomenon called ‘Genetic Sexual Attraction’ has been known to affect adults who meet long-lost blood relatives for the first time. This program features several brother/sister couples (along with one mother/son couple) who’ve developed sexual relationships and insist on maintaining them in spite of pressure from society and, sometimes, criminal prosecution."





DOWNLOAD :
http://www.megaupload.com/?d=T2M9JVB0

3 comments:

Anonymous said...

sine ljudski, ne slazem se s' tobom. da je incest normalna stvar, ne bi priroda uzvracala degenericno-idiotskim potomstvom.

son of man said...

Jel si pogledao dokumentarac ?

wellthatisgr8 said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails