Sunday, May 8, 2016

Chetnixploitation revolution: Back on the map (2016)


Dok ste se vi ovde zajebavali i dangubili, prodavali Kosovo, drkali te telefone ko nenormalni, glasali za Vučića, igrali se demokratskih izbora gde demoktratije nikad bilo nije niti će, putovali po Evropama sa naglaskom na Amsterdam, mi smo braćo krvarili gaće za majčicu Srbiju još od 2010. E, sad smo napravili i FB stranicu i ništa više neće biti isto. Stop holivudskoj satanizaciji Srba, stop Branđelini, stop filmovima u kojima su Srbi prikazani kao natural born zlotvori a svi ostali kao nevine i naivne žrtve, jer ništa na svetu nije crno belo, ima nešto i sivo. Nećemo stati dok i poslednji šiptarski film finansiran američkim novcem ne prikoljemo ovim našim četničkim nožem kojeg svaki pravi Srbin ima barem po jedan u takvoj vrsti filmova.

Jer Srbi vole da kolju, to nam je nekako u tradiciji, i čim vidimo slobodan vrat mi se nesvesno vatamo za isti taj nož i vršimo radnju. E sad dal' je u pitanju svinja, kokoš, čovek ili međed nama je to totalno svejedno, bitno je samo da krv lipti, da sve pršti. Koljem dakle postojim - definicija je svakog čestitog Srbina patriote, a scena gde Srbin (koljač) nema flašu rakije u drugoj ruci je scena koja u realnom (filmskom) životu ne može da opstane po zakonima fizike, jer kao što ona jabuka pod uticajem gravitacije padne Njutnu na glavu, tako Srbin kad vidi žene, decu i starce on automatski kolje i siluje. I aj' sad dal' je ona jabuka sama kriva što je pala na zemlju ili je za to ipak odgovorna gravitacija? Prosudite sami jbga. Ne može se protiv zakona prirode, ne mere nikako, i nema šanse da ubediš lava da ne treba da pojede gazelu jer to navodno nije moralno ili nije fer, jer lav ne poznaje moral, takvo nešto jednostavno ne postoji u njegovom svetu, on samo radi ono što i svaki drugi lav radi. E tako i Srbin kolje a svet ga osuđuje. Svet ne razume Srbina i samim tim Srbin strada ni kriv ni dužan. To je vazda tako bilo kroz istoriju, od kad je sveta i veka.

Al' Srbina neš promeniti tako što ćeš da ga kazniš, Srbina mora da ubiješ da bi ga zaustavio, ali to pučina ne kapira, ne poznaje Srbina ko što ne poznaje ni Šiptara koji je daleko zajebaniji i prepredeniji igrač, zato nisu ni svesni kako će to da im se obije o glavu, jer budimo realni, ko najbolje poznaje Šiptara? Pa samo Srbin...i eventuano Makedonac i Grk, a svi ovi ostali će da ga upoznaju tek kad bude isuviše kasno, tek kad im uđe u svaku njihovu državicu, u svaki grad i ulicu, u svako školsko dvorištance, u svako pozorištance "Puž", u svaki dom i postelju, da podeli dečici paketiće iako nije Božić. Al' ne možeš ni tog Šiptara osuditi zato što su ovi debili, Šiptar samo radi ono što su i njegovi preci radili ko zna kolko vekova unazad. On krene pa ako ga niko ne zaustavi prođe tamo gde je najuže i nastavi dalje, jer Šiptar ti je ko perpetum mobile, ko oni najnoviji roboti što ako naiđu na prepreku na svom putu udaraće okolo ko muva bez glave sve dok je nekako ne zobiđu i tako u nedogled.

E baš iz tog razloga je Srbin jedini lek za Šiptara, i ako ovi sa zapada to uskoro ne skontaju ode im Evropa dođavola, jer Šiptar je već tamo na svim pozicijama, i samo čeka na znak matičnog mravinjaka pa da krene u finalnu akciju. I dok Amer vamo maltretira i ponižava Srbina, u isto to vreme Šiptar ulazi u svaki njihov topli dom i ljudima spušta zavese, tačno ko onaj Pklat iz pesme Zabranjenog Pušenja. Uostalom poslušajte tu pesmu ako meni ne verujete. Malo sam skreno s teme, al' kao da nisam, jer to je ista ta tema koju vrtimo u krug već vekovima. Dakle, samo gledajte šta će dalje da se dešava, sve karte su odavno podeljene. Kranja vremena su došla. Mark my words.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails