Sunday, July 3, 2016

KRVAVA SRBIJA: Sve žrtve 5 najvećih masakara u poslednjih 15 godina


Jebeni VVAR se ovde nikad nije ni završio: PTSP, F-dijagnoze, narkoze, alkoholizmi, skromno nasilje u krugu porodice, besnilo, patologija, nekrologija, nekrofilija, jednom rečju Lud'lo...al' nikako ono iz Tuzle. Jabukovac, Novi Banovci, Velika Ivanča, Žitište, pa bre sama imena tih sela dovoljno govore da se radi o nekakvim paganskim okultnim pizdarijama, to bre sve sekta i vlaška magija, šejtanizam, ritualna ubistva još onomad kad je onaj Bazdmeg Kroulijevac početkom 90-ih pobio svoje drugove vojnike u Leskovačkoj kasarni, a mesecima šetao tetovažu sa datumom masakra, al' jbga kad ga niko nije shvatio ozbiljno. A da ne pričamo o Pohorskoj, o Vobu iz Inđije, o Miliću-Miliću Satanisti što zaklo kevu, o vađenju organa, o mesaru iz Surčina, ma bre nema kraja toj listi. Shvatite: VVE ARE AT VVAR!


"Jezivi masakr u kojem je noćas Siniša Zlatić (38) u Žitištu kod Zrenjanina ubio pet osoba i ranio 20 ljudi, nažalost, podseća na monstruozne zločine u Velikoj Ivanči, Martonošu, Jabukovcu, Horgošu i Leskovcu koji su u poslednjih 15 godina šokirali Srbiju.

Krvavi pir u banatskom selu je već treće masovno ubistvo u poslednje tri godine u kojima je život izgubilo ukupno 24 osoba.

Krvava svadba u Martonošu

Rade Šefer (55) iz Sente ubio je 17. maja prošle godine šestoro ljudi u Oromu i Martonošu kod Kanjiže, dan nakon svadbe sina Vlastimira. Neuračunljivi ubica lovačkom puškom usmrtio je Vlastimirovu suprugu Nataliju (25), njene roditetelje Karolinu i Šandora Bajtaija, bivšu suprugu Rožu (47), taštu Izelu (68) i Jenea Traćik (74). U jezivom masakru teško je Ranio Natalijinu tetku Natali i to pred maloletnim detetom. Da bi zaštitio dete i suprugu, Natalin muž Emanuel Danjoj, francusku državljanin, ubio je Šefera u samoodbrani.

Rade je zločin počinio odmah pošto je izašao iz policijske stanice gde je bio na trežnjenju pošto je na svadbi napao bivšu suprugu i mlađeg sina Aleksandra. U krvavi pohod je, navodno, krenuo kako bi spasio sina od "muka sa ženama kroz koje je on prošao". Šefer se nije slagao sa izborom svog starijeg sina, o snaji je pričao sve najgore, a bivšu suprugu, sa kojom se razveo godinu dana pre zločina, optuživao je da je ona odabrala ženu za Vlastimira.

Masakr u Velikoj Ivanči

Ljubiša Bogdanović (60) rano ujutru 9. aprila 2013. godine ubio je pištoljem CZ 88 čak 13 osoba među kojima sina Branka (42), majku Dobrilu (83), teško ranio ženu Javorku, a potom hicima u glavu u čak pet kuća pobio najbližu rodbinu.

Sve žrtve usmrtio je na spavanju. U jezivom pokolju život su izgubili i supružnici Mihajlo (61) i Milena (61) Despotović, njihov unuk Goran (23) i njegova žena Jovana (21), kao i dvogodišnji sin David, zatim komšinica Ljubina Ješić (64) i njen sin Miloš (48), komšija Velimir Mijailović (78) i njegova supruga Olga (79), rođaka Dragana Stekić (50) i njena majka Danica (78).

Veći masakr sprečen je po dolasku policijske patrole, jer je Bogdanović, kada ih je ugledao, pucao sebi u glavu.

Bogdanović je imao dozvolu za nošenje oružja od 1981. godine, a pištolj do masakra nikada nije koristio niti je do tada imao problema sa zakonom. Važio je za imućnije domaćina, bio je u ratu pošto je 1991. godine mobilisan u Mirkovcima u Slavoniji i tamo je proveo četiri, pet meseci. Kada se vratio nije želeo da priča o ratu.


Jeziv pir u Jabukovcu zbog "crne magije"

Masovno ubistvo koje je šokiralo čitavu javnost dogodilo se u julu 2007. godine u selu Jabukovac kod Negotina, kada je tada tridesetdevetogodišnji Nikola Radosavljević u crno zavio šest kuća u rodnom selu. Radosavljević je imao psihičkih problema i lečio se u Austriji u kojoj je živeo i radio. Verovao je da je bio meta crne i vlaške magije koju su mu bacale komšije zbog čega se, nakon svađe sa ženom i pokušaja samoubistva skokom u bunar, odlučio na ubilački pohod.

Radosavljević je oko 17 sati pretukao suprugu, a zatim je skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo. Otišao je do svoje kuće po pušku i uputio se prema selu gde je najpre ubio tri osobe - Veljka Đorđevića (58), njegovog sina Dragana (22), i taštu Marinu Kutkurenović (75).

Zatim je usmrtio supružnike Draginju (55) i Branislava Borongića (57), Persu Banković (37), Branislava Badejevića (30), Srđana Bađikića (15) i Aniku Čogić (62). Teško je ranio Sinišu Bađikića (36) i Vanucu Baderević (70), čije je zdravstveno stanje kasnije stabilizovano. Poslat je u psihijatrijsku ustanovu Centralnog zatvora.

Nerazjašnjeni masakr u Horgošu

U Horgošu u blizini Subotice, februara 2005. dogodilo se šestostruko ubistvo, kada je ubijena čitava porodica poznatog trgovca iz tih krajeva Nandora Salme, njegovi roditelji, žena i dvoje maloletne dece. Po verziji istražnih organa, u prizemnoj kući u kojoj su živeli najstariji članovi porodice, Jožef Salma (69) je ubijen s više uboda nožem, a njegova supruga Jolan (65) usmrćena je s više uboda nožem i presecanjem grkljana.

U istom dvorištu, u kući s potkrovljem, njihov sin Nandor (40), snaja Neli (34) i njihovo dvoje dece, David (13) i Beti (9), ubijeni su iz blizine s po jednim metkom iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Pretpostavljalo se da je ubistvo naručio biznismen iz Mađarske sa kojima je sarađivao Nandor Salma. Istraga ovog ubistva je i dalje u toku.

Ubio sedmoro zbog "ljubomore" u Leskovcu

Nezapamćena tragedija dogodila se i u julu 2002. godine u Leskovcu kada je Dragan Čedić ubio sedmoro i teško ranio još četvoro ljudi. Čedić je, zbog dugotrajnih bračnih razmirica i razvoda, pucao na svoju bivšu suprugu, Biljanu Čedić (28), a potom ubio još četiri osobe: rođene sestre, Ivanu Klačić iz Požarevca i Jelenu Zdravković iz Leskovca, njenog supruga Bobana Zdravkovića i komšinicu.

Prethodno je u bilijar klubu i na ulici usmrtio Nenada Lukića (31), Biserku Ristić, a njenog supruga, Blagoja Ristica i sina starog 16 godina, ranio. Zločinac se ubio, a njegovo telo nađeno je prvog septembra 2002."

- Izvor BLIC

3 comments:

Smrad said...

Kak je reko peca panker - bice krvavo :)

Anonymous said...

Кад све ово прочитам имам утисак као да су Срби од некакве Викингшке сорте мало,мало па неко берсеркише.Шалу на страну,али што ми иду на рацку поједине новинарске куће по том питању,ама улазе у куће родитељима настрадалих(Житиште) да их питају како је дошло до срања,пустите бре људе да ожале своје умрле на миру!.

Smrad said...

Ovo si sigurno gledo vidim nema na blogu SHADOWS OF DOUBT https://www.youtube.com/watch?v=98lCNnEnxno

Related Posts with Thumbnails