Saturday, December 19, 2009

Inglourious Basterds (2009)

Director:
Quentin Tarantino


Hehe, pa ovo je odlično, pravo veselje u filmskom smislu, a ladno sam ga tek danas odgledao, i to sve zahvaljući pojedinim barabama i raskalima koji su u startu okarakterisali film kao prosečan, zabavan al' ništa posebno, pa onda ono čuveno "Tarantino OPET nije isporučio", mada kad malo bolje razmislim, to su njihovi stavovi i ukusi, a ja sam ta budala koja slepo veruje u sud "partije". No dobro, sve je OK kad se dobro uvrši. Drago mi je da sam se izborio sa predrasudama i konačno pogledao film, a i inače ne volim te "ratne" fimove, ili koji imaju bilo kakve veze sa ratom, a posebno sa 2. svetskim, to baš prezirem, tako da sam i tu prišao sa dosta opreza. Mora odma' da kažem da je film skroz zadovoljio moj neistančani smisao za estetiku, a i baš je zabavan, al ono, pravo, jer tu baš svega ima, svih žanrova. Naravno ne možemo ga nikako, ni u ludilu porediti sa Pulp Fiction i Reservoir Dogs, ali zato je lagano prešišo npr. Jackie Brown i Kill Bill. I da, jako bitna stavka : u filmu se favorizuje ubijanje nacista, što više nego podržavam, tačno mi je došlo u jednom trenutku da se i ja dovatim šmajsera i da opletem, mada ja ne bi štedeo ni ove novopečene domaće naciste, tzv. Ljotićevce. Mada mi je bedak jer tu ima i OK likova koji su tu samo zbog fazona i ekipe, tako da ne znam kako bih to rešio. Sad kad bi vam ja pričo vi mi ne biste verovali kolko poznajem tako tih navijača Rada npr. koji su skroz OK momci, koji nemaju veze sa takvim ideologijama, ali kao to je trend na tribini i to se gura. Zato mi bedak jbga. Znači, eto, čisto ako slučajno još niste pogledali ovaj film, ili vam se desilo isto što i meni da vas neko izvara, evo prilike. Uživancija. (153 min)

http://www.imdb.com/title/tt0361748/

"In Nazi occupied France, young Jewish refugee Shosanna Dreyfus witnesses the slaughter of her family by Colonel Hans Landa. Narrowly escaping with her life, she plots her revenge several years later when German war hero Fredrick Zoller takes a rapid interest in her and arranges an illustrious movie premiere at the theater she now runs. With the promise of every major Nazi officer in attendance, the event catches the attention of the "Basterds", a group of Jewish-American guerilla soldiers led by the ruthless Lt. Aldo Raine. As the relentless executioners advance and the conspiring young girl's plans are set in motion, their paths will cross for a fateful evening that will shake the very annals of history."




Download :
http://rapidshare.com/files/308174754/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part1.rar
http://rapidshare.com/files/308172343/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part2.rar
http://rapidshare.com/files/308172348/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part3.rar
http://rapidshare.com/files/308172366/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part4.rar
http://rapidshare.com/files/308172876/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part5.rar
http://rapidshare.com/files/308172915/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part6.rar
http://rapidshare.com/files/308172516/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part7.rar
http://rapidshare.com/files/308172050/Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT.part8.rar

3 comments:

Overfiend said...

Kopirao sam linkove u JDownloader i piše da su off-line. Da li bi mogao da središ to kad budeš imao vremena? Hvala unapred!

son of man said...

Bogme, nema linkova živih al' bukvalno nigde, sve sam pretražio, nego što ne probaš preko torrenta, nemoj mi samo reći da ne koristiš torrent. Ako ga kojim slučajem ne koristiš, eno ti gore levo programče uTorrent u IMPORTANT PROGRAMS, skini to, instaliraj i cepaj Pirate Bay, evo ti link :
http://thepiratebay.org/torrent/5369616/Inglourious_Basterds%5B2009.DvDRiP%5BNoRaR%5DL33t

Overfiend said...

Koristim torente naravno, imam i taj programčić ali u poslednje vreme furam samo JD, tražio sam rapidshare linkove svugde pre nekog vremena, nisam ih našao a onda sam sasvim slučajno danas video ovde kod tebe pa se ponad'o. Hvala ti za ovaj torent! Keep up the good work! ;-)

Related Posts with Thumbnails