Thursday, March 15, 2012

ABRAXAS @ NOFM radio - Petak, 16. mart 2012. - 14h do 17h


Evo i mene konačno na NOFM radiju, mada sam bivstvovao pre jedno 10-ak godina na SKC-u (2002-2003), doduše u skroz drugojačijem izdanju, pa smo čak "drugar" i ja imali i kao neku emisiju, ali sve to beše jako, jako jalovo, mada opet slušano i to baš dojaja slušano, zajebali smo čak i čuveni "Sindikalni termin", hehe. Ovo je naravno skroz druga priča jer radi se o internet radiju, dakle emisiju u kojoj ću nastupiti sjutra - PORNO POP - moći ćete slušati čak i u takvim vukojebinama kao što je severo-istočna Grčka. Zar to nije supica? Awesomarica vre bre! :))



Evo šta kaže autor emisije:

"Bojan Abraxas Pandža, autor knjige "A znaš li ti jadan da smo mi ođe za okultno zaduženi?" i vlasnik savršeno kontraverznog bloga Abraxas 365, pakleniše sa Dunduew~Oooom na ovaj petak, o dokumentarnom filmu, paklu, ludilu, anarhiji i svim magijskim i paramagijskim pornjavama.....tune in!"

A sad malo ONA:

PETAK - od 14h pa navodno do 16...što naravno nema šanse, jer ja kad uđem u kafanu ja pijem dok sve ne popijem, i tu nema boga kao što ga ni nema uostalom, što je, nadam se, svakom dobronamernom čoveku jasno. Dakle, dođite, uniđite, pohodite ovo bogoneugodno hodočašće kroz rajeve pakla na 365 nivoa, u 365 poza kojih nema u Kama Sutri...i nećete se vratiti...jer promocija knjige je bila realni plač silovane sweet bebe Isusa u odnosu na neizdrživo mozgoparajuće kukurikanje moga OCA, koji će se specijalno za ovu priliku pojaviti na radiju, ne bi li me podržao...anderstend? Ne čujem dobro? Molim bre? Dal' sam to čuo da je neko može biti reko, ma puši ga majmune?! Ohohoho, znači, pogolema greška, ali baš PO-GO-LE-MA! OVER and c-ya on-line, c-ya in HELL! ;)

4 comments:

Helly Cherry said...

hoce li biti nekog snimka da poslusamo i mi koji nismo bili u prilici?

son of man said...

Naravno. :)

Helly Cherry said...

cekamo s nestrpljenjem :)

sunday said...

Slušao sam do 3,1/2 4,posle sam imao neke obaveze.Jebiga.Kul je bilo,sve u redu.Šteta što te nema ponekad,negde na radiju.

Related Posts with Thumbnails