Thursday, February 26, 2009

The Biography Channel: Freddie Mercury


"Mama, I don't want to die, I sometimes wish I'd never been born at all..."

Ovako se svi ponekad osecamo, a neki od nas i po-cesce, zar ne ? Jos jedan mrtvi heroj. Jos ko mali sam sluso Queen, tj. moja sestra je bila bas fanatik, imala sve albume, pa ja tako uz nju malo-pomalo-povise, i naravno svi se secamo kad je Fredi umro kakav su velicanstven koncert napravili njemu u cast na Vembliju aprila '92 (cak je i Metallica nastupala), i mislim da niko od danashnjih muzicara takvo nesto nece "doziveti", tj. siguran sam u to. Meni omiljena pesma je "Love of my life" i to bez konkurencije , koju je napisao i komponovo licno Fredi. Naravno ima tu jos dosta opakih pesama ali kad se setim Queena ta mi prva dodje na pamet uz "Bohemian Rhapsody" i "Who wants to live forever". Fredi je tu izuzetnu baladu posvetio svojoj najboljoj prijateljici i bivsoj devojci Mary Austin koja govori u ovom filmu, uz nju se pojavljuju i svi njegovi najblizi prijatelji, saradnici (Monserat Kabalje npr.) i naravno majka ("samo jedna majka"). Fredi je realno bio jedini GEJ koga su svi voleli, cak i moj cale je izreko tih godina nesto u fazonu kao jeste peder al' odlicno peva, svaka mu cast. E sad, ovo i nije neki specijalno opsiran dokumentarac, jer takva faca kao sto je Fredi zasluzuje i ozbiljniji biografski rad, ali posto za sad nema boljeg evo ove Biography Channel TV verzije a za ostalo se snadjite jbga po internetu. (47 min)

http://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury


Love of my life - live '86 (izuzetno):


DOWNLOAD :
http://rapidshare.com/files/90894664/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/90895888/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part2.rar
http://rapidshare.com/files/90897054/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part3.rar
http://rapidshare.com/files/90898216/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part4.rar
http://rapidshare.com/files/90899262/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part5.rar
http://rapidshare.com/files/90900414/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part6.rar
http://rapidshare.com/files/90901648/The.Biography.Channel.Freddie.Mercury.WS.PDTV.XviD-FTP.part7.rar

5 comments:

Anonymous said...

trejlor je jedino sto zasad odgledah(otslusah)i tako me je lepo vratio u doba kad sam jos bila tamo (sunce tudjeg neba nece te grejat...), nego cija se ono zastava viori na kraju istog?

son of man said...

Nije to trejler za dokumentarac, to je samo meni omiljena pesmica Queena uzivo sa Vemblija (toga nema u filmu) a zaista nemam pojma cija je zastava, verovatno engleska jbmliga ?

Anonymous said...

pochinjem da se lozim na fredija merkjurija zato odustajem od njegove muzike, jer osecam da to lozenje nije normalna pojava ipak je on mrtav, a i da je ziv takodje.

Anonymous said...

Dead links, please re-post!

son of man said...

I think that don't have this doc anymore.

Related Posts with Thumbnails