Monday, August 3, 2009

Court TV Crime Stories - Richard Ramirez

Druga strana priče o Ramirezu, znači suđenje i neverovatan celebrity status koji je vrlo brzo stekao. Žene su ga prosto obožavale najviše naravno zbog stajlinga i notoriety fazona, jer činjenica je, neke žene jednostavno vole opasne momke, a u to vreme nije bilo zajebanijeg lika od Ramireza, pa još kad se na to dodaju i oni njegovi čuveni "performansi" u sudu sa pentagramima, klinke metalke al' bogme i starije gospođe su bukvalno odlepile. Doduše Ramirez jeste bio zgodan dečko, pa još kad turi one naočare za sunce izgledao je ko sam Bog obožavateljkama.

Ovaj dok. se posebno bavi i njegovim zatvoreničkim danima, jer se on već preko 20 godina nalazi na death rowu, i ko zna kad će biti pogubljen, a crteži koje on crta na robiji dostižu neverovatne cifre po aukcijama, a još je uspeo i da se oženi, pa vi vidite kakva je to faca.

Uglavnom, mnogo jači dokumentarac od prethodnog koji sam postavio (Deranged Killers) a i siguran sam da ovaj nikako niste imali prilike da pogledate jer je rip moj, poslao mi ga jedan drugar iz SAD. I da, zaboravih da napomenem, ako su ubistva koje je Ramirez počinio bila satanistička, onda su Satanisti bre jedna jako zajebana ekipa koja tako ubija svuda po svetu. Naravno ovo nema veze sa mozgom, Ramirez jeste ubijao ali je satanizam koristio samo kao izgovor, al' ko zna, možda neko odreaguje na ovo. Uživajte i naravno pročitajte tekst na crime library. (45 min)

"This installment of Court TV's Crime Stories covers "The Night Stalker" of Los Angeles, Richard Ramirez. Ramirez terrorized the city during 1985, leaving a trail of mutilated bodies. He was a worshiper of Satan and his victims were hunted at their homes at night. This video informs the viewer of the events leading to Ramirez's trial. Ramirez was convicted of 13 counts of murder and sentenced to death. He is currently on death row at San Quentin Prison. Despite his sadistic crimes, he still attracts women, many of whom are crime groupies."




Download :
http://rapidshare.com/files/262748690/Court_TV_Crime_Stories_-_Richard_Ramirez.part1.rar
http://rapidshare.com/files/262771962/Court_TV_Crime_Stories_-_Richard_Ramirez.part2.rar
http://rapidshare.com/files/262802700/Court_TV_Crime_Stories_-_Richard_Ramirez.part3.rar
http://rapidshare.com/files/262840158/Court_TV_Crime_Stories_-_Richard_Ramirez.part4.rar
http://rapidshare.com/files/262860134/Court_TV_Crime_Stories_-_Richard_Ramirez.part5.rar

Pass : abraxas365

1 comments:

Anonymous said...

Mozes li ovo da apujes na Uploaded?

Hvaala :)

Related Posts with Thumbnails