Sunday, December 23, 2012

Aftermath party: 21-22. decembar


Konačno dođoh sebi posle skoro dvodnevnog šoka, te reših da se oglasim, a i brate da proverim dal' ima još preživelih. Dakle, šta se desilo sa zimskim solsticijem? Kao što smo i nagađali, naizgled ništa, doduše i dalje je mrak, i tako će biti sve do ovog zapadnjačkog Božića sad, a to smo već poodavno znali. Ali ako još ima onih koji misle da se baš ništa promenilo nije, verujte mi, duboko greše, jer prva i jedina bitna stavka koja je izmenjena je moja percepcija, znači ne znam za druge ali meni je bilo dovoljno i to jedno veče, da obiđem sve bitnije klubove nekad belog grada, ne bi li skontao o čemu se zapravo radi. Dakle, sve se iskristalisalo. Doduše, ako ima raje kojoj može biti još nije jasno šta se desilo u toj noći 21. na 22. decembar, nek se slobodno jave, jer jako je lako za skontavanje ako na celu stvar gledamo iz ugla Left Hand Path filozofije, dakle iz lične percepije, iz "PRVO JA, pa tek tamo iza svi ostali" načina razmišljanja i delovanja.


Po ko zna koji put smo pobedili hrišćanstvo, još samo temelje da mu razgulimo-ba na sve strane sveta, da se naivan narod ne bi greškom vraćao iznova i iznova kao što je do sad radio, jer navika je doista čudo, svaki dan kupuješ u istoj prodavnici, pa i kad promeni i ime i vlasnika ti i dalje nastavljaš tu da pazariš jer ti je najbliže. E, tako su se i komunisti zajebali, lepo im je rečeno šta i kako treba da se radi, ali jok, oni mora da pametuju, i evo šta im se desilo, korov iznik'o iz svih pa i onih najmanjh pukotina. Što reče Sejo, što je bila partija sad je opet crkva, i to se tako al' bukavlno milenijumima vrti u krug. Jedna religija smenjuje drugu da bi došla treća radi četvrte, pa se menjaju. E, vidite, to više neće da može, jer KO JE IMO - E NEĆE!


Ali sve je stvar, opet ponavljam, lične percepcije i doživljaja sveta, tako da će oni i dalje slaviti te njihove praznike, i dalje će njihov patrijarh da talasa po medijima, a njihovi popovi da leče od narkomanije i da ih venčavaju i sa'ranjuju za evre, dakle nije to problem, pustimo ih neka delaju po svojoj volji, kako im se god ište, jer samim tim delovanjem čine ono što se od njih i očekuje, tj. ono što mi očekujemo. Jer nema veće satisfakcije nego kad vidiš osobu koja je totalno izdala sva svoja uverenja, kako i dalje maše tim mrtvim idealima na papiru, samo da neko slučajno ne bi provalio da nije više iz iste priče. Boje se bre promena ko stanovitog Šejtana, istog onog Šejtana koji nije ništa drugo do plod njihove paranoje, jer ništa bolje nisu mogli da smisle, a ta priča o dobru i zlu uvek upali, ta čuvena bajka o moralu koji se gazi dnevno i po 365 puta. E, to će upravo da im se desi sad, i to baš za ovaj zapadnjački Božić, uostalom evo ga ide za dva dana, samo ih posmatrajte, biće to ista ta mimika i gestikulacije, isti patern ponašanja ko i prethodnih 100 godina, jedino Boga neće biti, jer se čak i Bog smorio od njihove pokvarene ploče. Vrte je bre od same zore čovečanstva i logično da se pohabala, jer ipak je to samo vinil, dakle potrošna roba, i nikako nije Vlado Dapčević pa da i posle 20 i kusur godina tamnovanja i mučenja po njihovim Golim Otocima ostane utvrđen u svojim stavovima, nepokolebljiv ka no klisurine, jer ga praksa ni u jednom trenutku nije opovrgla.


I po 1000 puta su udarili glavom o isti zid a i dalje im nije jasno, pa bi sad opet da udaraju, a Planeta Zemlja opet da trpi taj njihov teror, e to loma morgen, ako treba srušićemo im i taj zid da nema gde da se cepaju, jer prošli put smo ga samo pomerili na drugi kraj sveta, ali dokone budale ga i tamo našle ladno, našle ga samo da bi se udarale, zato ovaj put idemo na rušenje do temelja, znači nema više zajebancije, a ovi fanatici ako opet budu počeli da grade te zidove oko sviju nas, ima da po kazni slušaju Y.O.T. i po 108 puta dnevno ako treba, i nazad, jer Rej Kapo tu lepo kaže, uostalom pogledajte ovaj skroz neverovatni video snimak, a ja odo da rušim tuđe jer mi tako slađe:



P.S. "Smo črni duhovi od tega sveta, opevamo noro podobo gorja. Po stotič razbite zrcalo sveta, vaš trud je zaman. Presegli smo noć, naš dolg je poplaćan, in naša je luč."

4 comments:

Anonymous said...

uf jedan od najboljih tewtova na blogu :D Kratko i jasno ko što kaže URGH!

Anonymous said...

ma koga cete vi da rusite govna jedna seljacka i sirotinjska... mars na njive i u klozete! jebace vas opet hriscanska grofovija !!!

son of man said...

A ja mislio da su baš hrišćani bili ti seljaci i sirotinja, tj. barem je takve Isus najviše voleo ako si čit'o ikad Bibliju. Ah, kako sam se samo prevario, al' ko zna zašto je to dobro, uostalom čovek se uči dok je živ, pa evo čak i ja. I OK to što ćete nas jebati, nije problem, jer ko te jebo jednom jebaće te opet, ta stara narodna izreka je danas postala ko zakon fizike, al' bukvalno! Mada sumnjam da možete toliko da nas jebete kolko mi možemo da primimo. Stoga nikav problem, "jebaćemo se mi još", što bi reko vaš omiljeni akademik Matija Bećković ;)

Nego mene nešto drugo zanima, je li care, a što se ti meni obraćaš u množini? Mislim, da budem iskren, ja jesam u množini, al' kako si ti to izvalio, ako ja to nigde ne naznačih?!

Anonymous said...

Stari dobri YOT...

Related Posts with Thumbnails