Friday, February 20, 2009

Zero Hour: Terror In Tokyo (2007)

Discovery-ev dok. u kome se bave rekonstrukcijom cuvenog napada sarinom na Tokijski metro '95. Rekonstrukcija je skroz realisticno uradjena, ali ono sto je meni mnogo zanimljivije je deo u kome se ovaj dok. bavi svim onim sto nazalost nismo imali prilike da vidimo u "A" dokumentarcu Tatsuya Morija, znaci izvorni Aum Shinrikyo, Shoko Asahara i pozadina ovih akcija, a bilo ih je vise i pre a i posle hapsenja glavnih ucesnika kada su krenula da stizu pisma sa bombama na adrese mnogih japanskih zvanicnika. Videcete i sta im je sve policija nasla tokom racije, znaci samo delic : full ruski helikopter bog te mazo i sarina dovoljno da se ubije pola Tokija ako ne i jace. Kako su uspeli da nabave tolko hemikalija, kako je Shoko Asahara uspeo da privuce vrhunske mlade hemicare i ostale naucnike u svoju sektu i jos brdo pikanterija. I ono sto je najstrasnije je da samo igrom slucaja tog dana sarin nije usao u ventilacioni sistem centralne podzemne stanice, jer da je usao bilo bi na hiljade zrtava jer iznad se nalaze sve drzavne zgrade, pa cak i glavna policijska stanica, mada kad bolje razmislim to i ne bi bila neka prevelika steta. MDC fazon bi bio. Buahaha. Cesto u svojim dejdriminzima mastam sta bi ja radio kad bi kojim slucajem dosao u posed takvog jednog hemijskog oruzja za masovno unistenje i koje bi mi bile primarne mete u Beogradu, naravno skupstina bi prva stradala ali bi sacekao da bude neka "jako bitna" rasprava, npr. o Kosovu, to bi bio hit, vole da drkaju mlitav qrac na to Kosovo pa to ti je, i samo kad bi imao ekipu koja bi se pobrinula da pokrije sve izlaze da ne moz niko da utekne, i znaci svih 250 grla jednim udarcem, awesome - zar ne ? Naravno to bi bio samo pocetak, ali dalje necu (policija, sveti sinod, vojska, stranke, TV, sve drzavne institucije itd.), jer moze neka realna budala da me shvati ozbiljno pa da odruka. Inace ovih dana cu da bacim na RS Most Evil epizodu koja se bavi vodjama tako tih zajebanih kultova, pa se govori i o do sad neistrazenom detinjstvu Shoko Asahare i uslovima koji su pretvorili skoro slepo dete u harizmaticnog gurua opasnih namera. (47 min)

http://www.trutv.com/library/crime/terrorists_spies/terrorists/prophet/4.html

"ZERO HOUR is a unique documentary format - a ticking clock hour of television which transports the viewer into the gripping countdown to some of the most dramatic events in recent history. Terror in Tokyo tells of the attack on 20 March 1995 on the Tokyo Subway using Sarin gas. In the attack members of the Aum Shinrikyo (Supreme Truth) cult carried six packages onto Tokyo subway trains and punctured the packages with umbrella tips, releasing deadly Sarin gas killing 12 persons and injuring more than 5,000. It was a planned and co-ordinated attack."




DOWNLOAD :
http://www.megaupload.com/?d=10T1BARE

4 comments:

Anonymous said...

Pogledah. Zlo Zla!

Anonymous said...

can you tell my why doesn't the password work? i put it a lot of times at my win.zip and it never worked. please help me finding the right password because the current password you have there doesn't work. I have to present a groupwork at scholl im december and i want the videos .

son of man said...

This is the right password but try to type it (not copy/paste) correctly : N!MrOd

son of man said...

Zero Hour: Terror In Tokyo (2007) - new single MU link

Related Posts with Thumbnails