Tuesday, August 31, 2010

Problem sa raspakivanjem fajlova...


PROBLEM :

Imate problem sa raspakivanjem fajlova, prijavljuje vam CRC greške i zajebava ? Ne gubite nadu, jer evo konačnog rešenja. Odlučio sam se na ovaj poslednji čin jer sam već sigurno jedno 100-tinak i jače puta morao da odgovaram ljudima putem komentara i mejlova o čemu se zapravo radi, a to smara, o da, verujte mi, i te kako smara. Dakle, jednom za svagda !

Uspeli ste konačno da skinete SVE fajlove željenog dokumentarca, a onda nestrpljivi da pogledate film, kao po običaju komotno ste kliknuli na extract here i zavalili se u stolicu. E al' malo morgen ovaj put, film je počeo da se raspakuje regularno ali već posle par sekundi niotkuda iskoči nekakvo prozorče sa prijavom CRC errora, wrong passworda, il' tako nekog lud'la. Ajme meni, šta je bre ovo koji kurac - zapitali ste se vidno šokirani ?! No, raspakivanje se nastavilo ali su zato i CRC prijave bile sve učestalije. O čemu se ovde radi bre, 'oću moj film koji sam pošteno skinuo ! I šta sad da radim, da jurim druge linkove pa sve ispočetka ? Ma da mu ne bi jebo mamu, ovo mora da je onaj sektaš abraxas nešto opet uzjebao upload, krsnu li mu slavu jebem, sa' ću ga isprozivam najstrašnije u komentaru a i mejl ću mu napišem, jer pička je to, ne objavljuje nikad uvredljive komentare, nema jaja sisaljka malena, ma devojčica. Uglavnom, zapamtiće on kad je pokušao da me zajebe za film koji sam pošteno plat...ups, ma bre pošteno skinuo, jer isto ti je to u nas Srba. Grrrrrr, al' sam besan, joooj al' sam besan !!!

I tako u nedogled...zar ne ?

A zapravo evo o čemu se radi, evo tog konačnog rešenja za ovaj problem, jer i ja kad nisam znao o čem' se radi, i ja sam brisao takve "sjebane" linkove, i ostajao uskraćen za mnoge dobre filmove i dokumentarce.

Naime, postoji više verzija, ali ovako ja to radim i 101% mi šljaka i to ama baš svaki put, dakle nema filma koji se ne može raspakovati pa makar prijavio i soma CRC-ova.


REŠENJE :

Desni klik na prvi RAR fajl pa EXTRACT FILES, i tu ti se otvori ovo dole prozorče, i tu samo štikliraš opciju KEEP BROKEN FILES i cepneš OK. I to ti je ladno cela filozofija. Naravno, i dalje će ti program prijavljivati CRC errore, ali ne mari, film ce biti regularno raspakovan i moći ćeš u roku od odma' da ga gledaš. Eto.

1 comments:

Anonymous said...

hvala abraxas u ime svih nervoznih otvaraca fajlova! :)

Related Posts with Thumbnails