Saturday, July 2, 2011

Uncle Goddamn (2004)

Director:
Dale Elmore

Runtime: 40 min

Ajme meni, ovo je znači klasičan TORTURE al' bez PORNA, kakav smo mogli možda da gledamo samo u okultnom igranom serijalu August Underground ("One of the most realistically portrayed simulated snuff films"), i naravno SRPSKOM FILMU, samo što ovde naravno nema klanja i silovanja, ali to što ovi ljudi (gistro jarani) rade ovom pijanom sredovečnom čoveku, ujaku, rođaku, il' šta li im je već, koji naravno izgleda mnogo starije jer svi vrlo dobro znamo kakav je život na američkom jug, to je dakle.......ma bre nemam ja taj fond reči to da opišem, to jednostavno mora se vidi. Naravno, radnja se odvija u white trash rajevima moje omiljene države pored Zapadne Virdžinije, pogađate, radi se o Severnoj Karolini, a mislim, a koja druga država može takvo nešto da isporuči ? Pa realno, jer West Virginia i North Carolina su najjača uzgajališta ovakvih briljantnih faca, uostalom setimo se samo legendarnog čiče što peče rakiju (white lightnin') u totalnoj ilegali, Moonshine (2000), pa onda najveći car nad carevima, Jesco White, i njegova suluda porodica k'o izašla iz Crumbovog stripa, i to u čak tri dokumentarca, Dancing Outlaw (1991), Jesco Goes to Hollywood (1999), i naravno najjači od sviju The Wild and Wonderful Whites of West Virginia (2009), i to ko nije gledo a da prati blog bar 2 meseca, da se ubije brate o'ma, znači najkomotnije, i to na onaj šmekerski način, dakle o kvaku, o ivicu stola, kreveta itd. a ne tamo da mi guta tablete ili skače s mosta u ladno Dunavo. Znači verujte mi, o kvaku je najbezbolniji način kad nam već dušmani ne daju eutanaziju ko u svakoj civilizovanoj državi, ali naravno ja vam sad neću objašnjavati kako se to na vrlo lak način radi da ne bi' bio dalekobilo krivično gonjen, ali pametnom čovek je jasno, ako ne skroz a ono barem otprilike, dovoljno, i znači NIKAKO klasično vešanje jer te muke nisu vredne te smrti, dakle niko se nije ovajdio od vešanja o luster, gredu, granu drveta ili bilo šta slično, samo se jadan napatio dok se gušio, a to gušenje mož' da potraje i oho-ho, pa kad ti skontaš da to ipak nije tvoj fazon tada mož' da bude već poodavno kasno a pomoći niđe. Jebiga, al' tako je. Znači, nikako vešala, jer samo ima bude onaj trip iz "Braće po Materi", "ovaj se obesio, jezik mu ispao do muda" il' kako beše.

No dobro, evo ne morate da se ubijate, preći ću i preko toga, i to samo iz razloga jer postoji i druga opcija, da se ovih par filmova lepo skine i pogleda u jednom dahu, jer taj duh/dah divljine, vukojebine, ilegalnog naoružanja, moonshine-a, gudre svih vrsta, to nećete nigde naći do ovde. E sad, neki naravno kenjaju da su to klošari, da je to, što se kaže, lowest scum of the earth, ali ja ne mislim tako, i svako ko je gledo bar The Wild and Wonderful Whites of West Virginia (2009) zna o čemu pričam, i priznajem, to jesu malo neuobičajene face za naše standarde, ali otidi malo južnije po Srbiji pa pogledaj te likove, tačno se vidi da je tu incest najopuštenije harao vekovima, i u neku ruku baš taj incest je i stvorio tako jedinstveno podneblje i genijalnu subkulturu američkog white trash juga. Znači živio incest, a kome se to ne sviđa nek ide tamo u San Francisko, u Sijetl ili još gore u Kanadu, gde je sve upeglano i kulturica. Ali brate, to je bre dosadno, do-sa-DNO, i ja se samo time vodim. I da, možda vas ovo na početku podseti na ono sranje "bum fights" ali znači nema nikakve veze sa tim, jer ovo je pure-uncut-homevideo. Živeli ?!

IMDB

"These are the amazing camcorder antics of a real-life, white trash family direct from a trailer park in North Carolina. You will not believe some of the cruel, sadistic practical jokes played on poor ole Uncle Goddamn by his loving "friends" and family. They completely wrap his head in box tape, spraypaint his face with Rustoleum and even set his crotch on fire with lighter fluid! It's no wonder that people also call this the "Amazing Redneck Torture Tape"! This is the COMPLETELY UNCUT VERSION which includes thee impossibly rare short Come To Shelby featuring Uncle Goddamn and Pappy Goddamn."



DOWNLOAD :
http://www.megaupload.com/?d=N9UCYT7H

1 comments:

M. said...

hello , thanks for all the documentaries, films and musics, i follow your blog since a few months and the quality is increasing day after day, good work, cheers from belgium, by the way if you wanna take a look to my photographies : http://joie-de-descendre.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails