Saturday, August 7, 2010

Aftermath (1994)

Director:
Nacho Cerdà


Idemo dalje, sve dublje u bolest čovečiju, down the rabbit asshole, što bi se reklo. Ovo ste verovatno već gledali, ali kontam da ima i onih koji su pazili na tom pešačkom prelazu, nisu prošli na crveno, te ih nije udarila ova cisterna pod imenom Aftermath, što je vaistinu pogolema šteta, jer zaista, od čekanja na zeleno se još niko nije ovajdio, verujte mi na reč, a ja se bre sećam da su Aftermath puštali još 2005. u Šok Koridoru, tj. po završetku emisije, i to u celosti. Tada sam ga prvi put pogledao, i naravno moj komentar je bio : jebem li ti život, krsnu slavu, svetu neđelju i godove, a šta drugo da kažem na ovaj rad ?

Dakle, nekrofilija u fulu, nekrofilija kakva do tad a ni posle Aftermatha nije prikazana na filmu, i zaista, ja mislim da realističnije od ovoga ne može, jedino da nabace prave leševe, mada videćete, ove lutke tolko realno izgledaju da čovek može vrlo lako da se zajebe, ono, ti gledaš Aftermath solo u sobi a uleti ti npr. ćale i pomisli da drkaš na leševe, i dok mu ti objasniš da je to samo igrani film, roditelji te se već odrekli i eto te na ulici. Zajebi to, dakle diskrecija ultra obavezna pri gledanju ovog filma, a ko preživi mucaće i imaće tikove. (30 min)

IMDB

"A woman dies tragically in an automobile accident but the true horror awaits her after death. What happens to the body after the spirit has moved on and the corpse is at the mercy of those who manhandle the dead? What manner of creature is it that tears our bodies apart only to put them back together again? Whether we like it or not, we are all at the mercy of the coroners knife and the abuse and indignities we suffer are strictly up to him."



Download :
http://rapidshare.com/files/93855343/Aftermath.part1.rar
http://rapidshare.com/files/93866265/Aftermath.part2.rar
http://rapidshare.com/files/93874957/Aftermath.part3.rar
http://rapidshare.com/files/93885385/Aftermath.part4.rar
http://rapidshare.com/files/93897045/Aftermath.part5.rar
http://rapidshare.com/files/93945963/Aftermath.part6.rar
http://rapidshare.com/files/93995860/Aftermath.part7.rar
http://rapidshare.com/files/94004755/Aftermath.part8.rar

6 comments:

Anonymous said...

dobar je kraj kad novine upadnu u kadar

Anonymous said...

Kad si već spomenuo Šok Koridor, hoće li biti uskoro novih postova ove fenomenalne emisije? Nama koji nismo imali Art TV mnogo znači svaki post.

son of man said...

Nazalost za sad nista od novih emisija. Ako budem uspeo da ih nabavim postavicu odmah, ne brini.

Anonymous said...

Sok Koridor je neodoljivo sokantan, a te emisije sa bas sjecam, posebno filma poslije nje. Ipak nebi da rizikujem, pa da ga ponovo gledam...

Unknown said...

Čoveče, mnogo ti hvala za ovu kopiju, prethodne dve koje imam su lošije a ovo treba gledati sa boljom rezolucijom jer je čista umetnost!

stAte_enEmy said...

prejako ...preiskreno ..opake kadre i najbolje..soundrack partali....bez nijedna rec...bolno i tehnicki fenomenalno..cheers!

Related Posts with Thumbnails