Saturday, October 18, 2008

Uocite razlike : ANTIFA I ANARHISTI PREKO i kod nas u Srbiji

PRVO KRATAK VIDEO KLIP SA PROTESTA SIROM SVETA, ZNACI TU SU I ANTIFASISTI I ANARHISTI I ANTI-GLOBALISTI U SUKOBU (GLE CHUDA) SA POLICIJOM :


ALI LADNO NIGDE NEMA ZASTAVA EVROPSKE UNIJE (U SLUCAJU EVROPSKIH PROTESTA) ILI SJEDINJENIH DRZAVA U (SLUCAJU PROTESTA PO AMERICI) A EVO STA MOZE SAMO U SRBIJI DA SE VIDI :



JER U SRBIJI JE SVE MOGUCE PA TAKO I ZASTAVE EU PORED ANARHISTICKIH ZASTAVA.
NAJVECA STETA OVDE JE NAPRAVLJENA UPRAVO ANTIFA POKRETU I SAMIM ANARHISTIMA JER SU OVIM BLAMIRANJEM IZGUBILI SVAKI "LEGITIMITET", JER NEMA TU DALJE STA DA SE PRICA :
AKO DRUKAS MURIJI A PROTIV SI POLICIJE I DRZAVE, AKO IDES NA DRZAVNE MEDIJE A PROTIV SI MEDIJA, AKO IDES U ISTOJ KOLONI SA LJUDIMA KOJI NOSE ZASTAVE eu A NAVODNO SI ANTI-GLOBALISTA, AKO SARADJUJES SA POLICIJOM KAD ZATREBA O CEMU MI DALJE DA PRICAMO ?

JEDINO NAM PREOSTAJE DA SE SKLONIMO I DA PUSTIMO REZIMSKE ANTIFASISTE I ANARHISTE DA RADE STA GOD IMA VOLJA JER OCIGLEDNO DRZAVI TO I TE KAKO ODGOVARA. OVAKVI ANARHISTI SU IM SIGURNO MNOGO BOLJI NEGO DA DOZIVE nedajboze GRCHKI SCENARIO (daleko bilo pu-pu-pu).

ZAKLJUCAK : OVO NISU ANARHISTI.
MADA MOGU ONI SEBE DA NAZIVAJU KAKO GOD 'OCE I JA KONTAM DA CE TO I UBUDUCE RADITI (JOS MNOGA LJETA) ALI NE TREBA IH UZIMATI ZA OZBILJNO JER TO BI BILO ISTO KAO KAD BI JA REKO ZA SEBE DA SAM INKARNACIJA lupam KEVE TEREZE A OCIGLEDNO JE PO MOJIM POSTUPCIMA I DELOVANJIMA DA NISAM. JER npr. PODRZAVAM NASILJE, MRZIM POLICIJU, JEBE MI SE ZA DUSU I BOGA JER NE VERUJEM U TA SRANJA (Icicu u PAKAO jbga) A ONA TO NIJE RADILA SIGURNO, NEGO JE ISLA OKOLO I CINILA SAMO "DOBRA" DELA A JA IDEM OKOLO I CINIM SAMO "LOSA".

ZNACI JAKO JE MOGUCE DA MENE PLACA MURIJA DA BIH MINIRAO OVAJ POKRET KOJI JE POSTAO REALNA PRETNJA PO DRUSTVO A JA POSHTO VOLIM DA LAZEM ONDA JBGA STA CU, LAZEM I LJUBOMORAN SAM ZATO STO I JA NISAM BIO TAKO MASKIRAN I CEO TAJ TRIP, ZNACHI MOJU SHUPLJU PRICU MOZETE DA ZANEMARITE NEGO SAMO POGLEDAJTE OVA DVA KLIPA, I ONDA UPOREDITE SA OVE DVE FOTKE I TO VAM JE TO.

PEACE (GISTRO).

THANATOS STOUS FASISTES.
THANATOS STIN ASTYNOMIA.

3 comments:

Anonymous said...

Sta ti sine meni tu po Grckoj?

Anonymous said...

ASE TIS MANGES, ALO FASISTES KAI ALO ASTINOMIA, HA-HA, ALLA KAMIA FORA...JASOU RE MEGALE!

son of man said...

Kada pricamo o fashistima ja mislim prvenstveno na POLICIJU a samim time i DRZAVU a ne na tamo neke marginalizovane grupacije tipa ovi seoski (neo)nacisti, znachi oni NISU REALAN problem, problem je POLICIJA jer policija hapsi, bije, muchi i ubija. Dakle :

FASISTES = ASTINOMIA

Related Posts with Thumbnails