Saturday, January 21, 2012

BLACK MARKET: okultne majice u prodaji!


BLACK MARKET je marginalizovana sekta koja se bavi štampanjem i prodajom majici a biće i dukseva. Radimo majice i po porudžbini, sa vašim motivima, ili ako imate neku želju izložite pa ćemo videti šta može da se uradi. Cena majici zavisi od motiva (1000-1500 dinara). Naravno, radi se o sito štampi, ali radimo i nalepnu po želji.

U trenutnoj ponudi imamo majice svih vrsta ali smo fokusirani na ove koje u Srbiji nećete naći, te ćete tako kod nas naići i na motive sa Charles Mansonom, serijskim ubicama poput Fiša i Bandija, i naravno anti-hrišćanske majice koje ćemo tek forsirati, jer zmija se logično bije u glavu. Jedino što moram da naglasim da nam je ovo prva, probna tura, i da će tek biti ludila u ovoj kategoriji, jer to što se po nekim mozgovima mota ovih dana, to ne da nije zdravo, nego je brate skroz bre nezdravo, ako me kontate, tako da uskoro stiže plejada svih istaknutih likova sa ove scene, od Shoko Asahare preko meni omiljenog Jeffrey Dahmera, pa sve do Koreša, Mekveja i ekipe koja je najbolje znala kako treba tretirati državu i sistem uopšte, a ne ko ove sisaljke, da ih ne imenujem sad.

Pored ovih majica koje su nam glavni prioritet, štampamo i tzv. komercijalne majice ne bi li ipak opstali na tom gistro-tržištu, jer podrazumeva se, nema baš puno ljudi u Srbiji koji imaju ta jaja da nose ove malo zajebanije motive na majicama, i to je činjenica, ali stvari se lagano menjaju na bolje, tako da duboko verujemo u ovo što radimo, fanatici smo, i to je jednostavno jače od nas, a realno je da ne mož' protiv sebe al' nikako.

Dakle, tu su i motivi iz Taksiste sa Robert Denirom, zatim Vudi Alen, Prljavi Hari, South Park, Futurama, Hičkok i njegove Ptice, Pulp Fiction, 12 Monkeys logo, Hemfri Bogart, Altered States, Jack Ass, i tako taj rad.

Naravno, ništa bez dobre muzike, pa tako u šteku imamo i majice legendarnog Džonija Keša u više motiva, zatim Laibach, NON, Death in June, Misfits, Sick Of It All, Agnostic Front, Cro-Mags, Gorilla Biscuits, One Life Crew, Straight Edge, 7 Seconds, etc.itd. Znači, za sad štampamo isključivo majice bendova koje i mi aktivno slušamo, jer šta, najlakše je staviti neku ultra komercijalu , npr. one ljigavce "R.H.C.P.", ili još gore, jajare poput "Faith no more", te ove neke najnovije metal-core bendove, i pošto se klinci sad maksimalno lože na to, to bi išlo samo tako, ali nije to poenta, jer brate šta, onda mi je to isto ko da radim u nekom butiku, ko oni otimači para zatucanoj omladina poput "budi fin" i "mods 69" il' kako se već zovu, jer to su realno samo obični biznismeni, oni što stalno broje keš u frci i panici, i valjali bi sutra bukvalno i gumene opanke kad bi to postala kežual varijanta, kad bi se npr. pojavio neki novi film dovoljno debilan ko "Football Factory" te plasirao taj trend, pa onda deca kad to vide nalože se ko mladi pavijani,  i onda samo roditelje za rukav i mama ajmo, 'oću barberi, 'oću stoun ajlend, oću bre sveeee, dakle samo-keš-ništa-mozak fazon, a ovo, verujte mi, definitivno nije ta priča, jer da jeste ja ne bih bio deo toga ma ni sekund. Mislim, što da se blamiram, da bukvalno zbog gluposti uništavam svoj na jedvite jade stečen ugled po raznim eminentim institucijama ovog društva, i da varam ljude na neke skroz jadne fore pobogu? Koji će mi to u životu, osim ako nisam ono baš skroz prolup'o pa upao u onaj najlošiji fazon keš, šampanjac, kurve oko stola, do bola, a sve to protiv rokenrola, a sve to protiv rokenrola, a sve to protiv... Dakle, što se nas tiče, tih kompromisa neće biti il' nas biti neće, to vam garantujem i tu priča staje. Nema dalje.

Kako naručiti BLACK MARKET majicu?

Da ne bi bilo zabuna, majice se mogu naručivati samo iz Srbije zbog protoka novca koji je onemogućen od strane mrtve države, koja bi bukvalno o sve da se ogrebe. Dakle, kako naručiti?

1. Porukom u inbox na facebook-u: http://www.facebook.com/okultnemajice

2. Telefonom: 060 / 5525 - 011

3. Mejlom: bmarket43@gmail.com

WAR!

1 comments:

Unknown said...

Volio bi Futuramu,Mekveja i Keša,ali možda jednoga dana carinici izumru pa se i to obistini,kao što sad sve ovo čitam,gledam,skidam...

Related Posts with Thumbnails