Monday, March 30, 2015

Trijumf južnog voća (clip,2005)


Klip iz dokumentarca o Vitezovima, navijačima Obilića - Trijumf BGD volje (2005)

3 comments:

Anonymous said...

Bio sam prisutan na toj utakmici. Ne znam što vam je to sve trebalo. A Neške naravno lupeta i navodi vodu na svoju vodenicu.

son of man said...

Opravdano sam bio odsutan sa te tekme ali evo šta sa sigurnošću znam. Na paroli je pisali "Temerin, osveta, Vitezovi" što se odnosi na onaj incident u Temerinu kad su Mađari nabili Srbina na bejzbol palicu, pa kao u tom smislu osveta simboličnim paljenjem zastave.

Anonymous said...

Poznat mi je "povod" za tu akciju (kao da je u navijačkom svetu realno potreban povod za bilo šta), nisam na to mislio kada sam pitao "zašto". Mislio sam na to da je ta akcija bila nenavijačka, bespotrebna, i potpuno štetna. Mislio sam na to da niko od onih koji su to radili ne bi sada znali da kažu ime tog momka (sada pokojnog) koji je pretrpeo iživljavanje, i da su iskorišćeni kao pijuni, da bi se Čanak i njemu slični izdrkavali po medijima. I da, for the record, Pastor više nije u koaliciji sa LSV nego sa SNS, i proziva se sa Čankom po medijima, a Toma je po dolasku na vlast amnestirao ove iz Temerina. Eto zato sam napisao sve ovo, nisam ni Mađar, ni autonomaš, niti mi je cilj da prozivam celu navijačku grupu. Sećam se ovog napisa u novinama, i da su ovi koji su zapalili zastavu odmah prosleđeni na ležanje. Jedino ne znam da li na Klisu ili u Padinjak.

Related Posts with Thumbnails