Friday, May 21, 2010

Beyond Vanilla (2001)

Director:
Claes Lilja

Sve što ste hteli da znate o BDSM-u a niste imali jaja da pitate, ili još bolje, sve što nikako niste želeli da saznate o takvim "prljavim" rabotama a sad ste jebiga primorani. Dakle, S&M, fisting, golden shower, scat, animal, i još trista vragolija svih vrsta i rasa. Inače, ja sam ubeđen da svako od nas ima seksualne fantazije ove ili one vrste, i možda jedino osobe koje su mentalno obogaljene, koje su uskraćene za taj bezdan mašte, eventualno ih nemaju, i jedina razlika između "normalnih" ljudi i ovih koji govore u dokumentarcu, je u tome što oni svoje fantazije i ostvaruju. Dakle, oni imaju jaja da to urade, a neko će za njih reći da su bolesnici i slično, zapravo većina koja ovo čita će tako reagovati, u to sam ubeđen. No evo vam jednog primera, npr. ja maštam da skačem sa padobranom, ali se bolesno plašim visine, i tu nema boga da ja ikad odem da skočim bilo odakle, a Harvi ode i skoči na keca, znači Harvi je tu ispo perverznjak a ja kao gistro normalan, i aj' sad, dal' je to realno tako posmatrati ?

Naravno, neko će reći pu, pu, pu, daleko bilo da ja imam takve bolesne fantazije, ja bre ima normalne fantazije, sa dve ribe, sa dva tipa (žene), seks na javnom mestu, i slično, ali bih ja zapitao takve da ipak malo dublje pogledaju u ono što neki zovu i duša, dakle malko dublji uvid u svoju dušu, pa da budu malo i iskreni, barem sa sobom ako se već to ne može sa okolinom, pa da izvale šta se sve tu krije, o čemu se sniva (podsvest), i tako to. Znam po sebi jebiga, jer kad bi sad neko imo uvid u moje snove, šta ja noćima sanjam, ma uopšte ne mora da bude vezano za seks, taj bi ozbiljno pomislio da sam ja jedna teško obolela osoba, ali sam siguran da nisam jedini, ma definitivno nisam jedini, zar ne ? Zar NEEEE ?

Dakle, budimo malo iskreno jebiga, iako smo Srbi. U ovom dokumentarcu, pored toga što ćete čuti ispovesti al' zaista krdo osoba koje praktikuju tako te perverzije, imaćete prilike dosta toga i da vidite u praksi, tako da je poželjno gledati ga u kakvoj takvoj osami, jer ukoliko vam neki ukućanin slučajno naleti, mogo bi al' zaista svašta da pomisli, znači, nije za svačije oči, a vi procenite ko to može da svari a ko jok, jer kad gledaš pornić pa ti uleti, lupam, keva, to i može da prođe, ali ako gledaš fisting i golden shower, ili još gore, drti sančez, pa ti uleti baba, ajme meni kuku lele. Dakle, diskrecija i sve kul. (92 min)

IMDB


"Much as the title suggests, Beyond Vanilla explores the kinkier aspects of sex on the other side of vanilla. With interviews, demonstrations and a good dose of how-to instructions, this documentary covers the gamut of fetishes and SM practices. From bondage, flogging and fisting to knife play, fire and golden showers, director Claes Lilja takes us on an unforgettable journey to the wilder side of sex. Sharing fantasies, experiences and pleasures, the over 60 people interviewed in the film help to blur boundaries and shed new light on sexuality and sexual practices. Open your mind and the rest will follow."




Download :
http://rapidshare.com/files/60083459/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/60083582/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/60083557/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/60083514/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/60084344/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/60092310/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/60083548/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part7.rar

4 comments:

Anonymous said...

Porediš babe i žabe ali (bože moj) svako ima prava na grešku. Uživati da mučiš nekoga ili on tebe je bolest.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sadism_and_masochism_as_medical_terms

Razvoj ljudskih sloboda prati tolerancija govora/prikaza ovakvih tema, ali za zdrave persone linija između bolesti i perverzije/fantazije je uvek jasna ma koliko ona mala nekada bila. Jasno je uočljiva i u moru informacija/dezinformacija.

Mislim da si previše odlutao sa tim slobodama i da ti dokumentarci o zoofiliji, sickest earth i sl uopšte ne priliče ovde. Realno, niti šta u njima ima korisno da se vidi, niti da se usvoji - samo mogu da hrane nečiji bolesni um ili bolesnu znatiželju. Raniji izbor dokumentaraca ti je bio dosta bolji.

Pozz

son of man said...

Ako odeš na početak ovog bloga, videćeš kakve sam dokumentarce forsirao, a onda mi je logično ponestalo materijala, te sam uronio u razne druge teme koje su mi takođe zanimljive ali ne baš toliko, tako da sam se sad samo vratio korenima. I ovaj blog nikako nije zamišljen kao nekakva moralna pouka, nit bilo šta, nego isključivo moj lični trip, i veruj mi, da ima 500 dokumentaraca o serijskim ubicama, o parafilijama, o bolestima svih vrsta, ja bi samo to postavljao, ali nema jebiga, nema.

I skroz si u pravu, tu nema ništa korisno za normalne ljude, ali za one slične meni, za tzv. bolesne, bizarno radoznale i ostale, ovo je dojaja. Dakle, ja se prvenstveno njima obraćam, tj. sebi, i ko to može da skonta dojaja, ko ne može jebiga, ja nikog ne cimam da čita ovo i da skida filmove, ja lepo upozorim kad su teme zajebane, uostalom gore u vrhu se jasno vidi citat serijskog ubice Karla Pancrama, a tu je i fotka Čarlsa Mensona par redova niže, tako da ukoliko neko ovde slučajno zaluta, da mu odma bude jasno koja se priča gura. Dakle, meni je cilj da skupim ovde ljude koji imaju slične interese ko ja, a ne obratno, znači moral ovde ne stanuje...

Anonymous said...

son of man jel ti nije problem da obnovis linkove? znam da te stalno cimam za te linkove, al takve sam srece da su svi dokumentarci koji me zanimaju istekli

son of man said...

Kako bre ne sljakaju linkovi, aj probaj ovako :

http://rapidshare.com/files/60083459/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/60083582/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/60083557/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/60083514/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/60084344/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/60092310/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/60083548/Beyond_Vanilla_www.surrealmoviez.info_.part7.rar

Related Posts with Thumbnails