Monday, June 13, 2011

Sloboda za Kostu Ristića, a smrt pandurima i državi koja brani NATO pakt i to u sred Beograda !


SLOBODA ZA KOSTU ! 
FREEDOM FOR KOSTA ! 
FUCK NATO !

Ovo dole je protest protiv NATO skupa od juče ali ne onaj radikalski, snimite samo na koji način je stoka pandurska uhapsila (nabijem ih na kurac) mog drugara Kostu (opet ih nabijem na kurac). Koji su to bre sadistički umovi da ovako hapse dečka od 21 godinu, koji je skroz nenasilan, uostalom znam ga i lično, a i proveli smo 3 dana u Skopju non-stop zajedno. Sramota bre, sramota. Ali neka, neka...


"Na danasnjem protestu Anti-NATO kampanje u 18h ispred Sava Centra policija je uhapsila barem sedam mirnih, nenasilnih demonstranata. Koliko nam je poznato, dvojica se trenutno nalaze u policijskoj stanici u ulici 29. Novembra, a ostali se nalaze u policijskoj stanici Novi Beograd.

Policija odbija da nam da bilo kakve informacije o uhapšenima, ali kako saznajemo od advokata - nameravaju da im po ubrzanom postupku, instant sude za "Ometanje službenog lica pri vršenju dužnosti" i "Narušavanje javnog reda i mira". To bi značilo da će uhapšenima biti uskraćeno pravo na pravedno suđenje, jer neće moći da iznesu svoju odbranu na adekvatan način, niti će moći da prilože video snimke i fotografije hapšenja na kojima se jasno vidi da nikoga nisu ometali i da nisu narušavali javni red i mir, niti će moći da pred sud pozovu svedoke odbrane koji bi takođe mogli da potvrde ovo.

Za sada fotografije sa protesta dostupne su na sledećoj adresi:

Pre manje od 15 minuta: Roditelji i prijatelji nekih od uhapšenih koji su otišli do B92 da se tamo raspitaju i daju izjave bili su izbačeni iz zgrade od strane policije i rečeno im je da nemaju oni šta i o čemu da se raspituju.

Kada budemo imali nove informacije obavestićemo vas, u međuvremenu vas pozivamo da nam pomognete tako što ćete obavestiti medije, zvati ih i pitati šta se dešava sa ljudima koji su večeras uhapšeni ispred Sava Centra, ili tako što ćete pomoći na neki drugi način."

15 comments:

Dinarski podtip said...

Z.O.G. na terenu... Naravno da je ispred B-92 bila murija - da ih zaštiti, što je logično. Nego, ono što je neoboriv dokaz ljudske gluposti je namera da se ide kod njih da se raspituje. Neverovatno...

Ima da pitamo jel' ima još...




Pomrli!

Zomgisha said...

Jebote. Šta reći a ne popizdeti skroz naskroz.

Anonymous said...

Jebote kako sam se iznervirao, a one govnare iz DSS i Obraza na platou nisu dirali. Uradio bih nesto ali se osecas nemocno u ovoj pandurskoj drzavi gde mogu da te jebu kako hoce, a pravdda je samo za odabrane odn. one koji imaju para..

rashomon said...

Ужас, A.C.A.B. Жалосно је и што тако мало људи протествује, да треба тући педере било би сто пута више људи.

Anonymous said...

vrtim ovo vec par puta i jezim se, nadam se da ce ih pustiti SAD VEC ODMAH.

@Anonimni said...

Anonimni, sto spominjes DSS i obraz ne budi retardiran. Ne volim doticne nikako ali njih i te kako hapse i robijaju za svoje ideale.

SLOBODA ZA KOSTU!!
SMRT NATO-u!

son of man said...

I ja isto poštujem svakog ko je spreman da robija za svoje ideale, pa ma kakvi oni bili, jer mnogo je pičkica okolo koje samo prave buku i bacaju parole, a kad bi pali u CZ bilo bi kuku lele, ajme meni majko, odričem se svih svojih uverenja, samo me pustite kući, molim vas čika policajče...

Anonymous said...

govna dzandarski.....hvala tebe abraxase i naravno Kosta i svim oni koi su dali podrsku u makedoniju za sve....you suport was us we will suport you ....sloboda za kosta....podrska od makedonija

Irini said...

Ne mogu da verujem ocima i usima svojim,dokla je dosla ta nazovi demokratija u nazovi drzavi srpskoj, eeeej ljudi sto nista svi na ulicama, kakav NATO i p.m., pa zar hocete da sutra i Srbija ide okolo i deli bombama "mir" kao Ameri i njihov Nobelovac za mir (!!!), ta ista Srbija koja je sve to osetila na sopstvenoj kozi??? Da li je moguce da se posle tolike borbe ZA DEMOKRATIJU doslo dovde da ne mozes da izadjes na ulicu i demonstriras mirno??? Diz'se narode dok nije kasno!!!

son of man said...

Evo falaqrcu dobre vesti :

Svi uhapšeni prekjuče su jutros pušteni osim onog dečka koji je poslat da sadi crni luk u Padinjaku na 15 dana. Jebiga, tako to ide, uvek neko mora da najebe za sve, to je cena, mada bolje on sa iskustvom da malo odmori tamo nego ova deca i stranci, a ubeđen sam da bi se i dotični složio.

Živeli !

5TATE_ENEMY said...

to je dobra vest ali..ja mislim da je ipak red da i u srbiju se izadze malo na ulicu kao tu u makedoniju...samo moze na pokrut nacin zasto vidim da je tamo milicija malo vise nasilnija u praksi..pa ajde na barikade celi balkan

Anonymous said...

drago mi je cuti da su na slobodi, tako i treba.

Milan said...

Provali koliko murije u civilu, iza svakog ćoška po jedan Štazijevac..."Pođite sa nama..."

Anonymous said...

sto ne pustas sve komentare??

son of man said...

Zato što je ovo privatan blog, dakle nije javno dobro da svako može slobodno da piše šta god mu volja, za to postoje druga mesta.

Related Posts with Thumbnails