Wednesday, February 9, 2011

Cropsey (2009)

Directors:
Barbara Brancaccio
Joshua Zeman

Runtime: 85 min

Evo konačno jednog baš jakog dokumentarca: napuštena ludnica, serijski ubica koji lovi decu po Stejten Ajlendu, satanistički kult, dakle tu su svi elementi koji su neophodni za jedan vrhunski crime rad kakav smo dugo očekivali. Nažalost, pošto se i dalje patim sa post-novogodišnjom depresijom zaista nisam u stanju da se literarno izrazim povodom ovog dela, tako da vam najtoplije preporučujem rivju kolege Ognjanovića koji možete pročitati ovde. Takođe mora da napomenem da je ovde prezentovana i navodna veza između ubistava dece i kontraverzne organizacije The Process Church of the Final Judgment koja je barem za ovaj blog jako bitna, jer kao što znamo i Čarlija su svojevremeno povezivali sa ovom "crkvom". Voleli ste genijalni Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills (1996) provereno će vam se svideti i ovaj rad. Za kraj koristim ovu priliku da se izvinim svim pratiocima Abraxas bloga što nisu ništa pametno mogli da pročitaju ovde u poslednjih metar i kusur dana, nadam se da ćete imati razumevanja ako se takva praksa nastavi jer sam i dalje u dubokom kanalu, no neće ni to trajati doveka, I'll be back one day or another.

IMDB

"CROPSEY is the name Staten Island parents give the bogeyman who will take children in the night and chop them up if they go venturing off into the spooky woodlands and the abandoned psychiatric hospital. This tale however rings true for two filmmakers when several children go missing and the body of one is found in the woods. A man is convicted of her kidnapping but not her murder, this man is Andre Rand, and to the people of Staten Island; he’s the real CROPSEY."



Download :
http://www.megaupload.com/?d=P80DBWEH

6 comments:

bloger said...

imaju li gdje ona slova što idu na dnu ukrana da se skinu, kako se ono zvaše...
preplovih pola neta al' srcu ne nađoh

Reverend Prefini said...

Hi man great post, but i can't get the second part....It just don't download.
Thank for the great work

Lažni Kustos said...

http://rapidshare.com/files/446024915/Cropsey.2010.XViD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/446024894/Cropsey.2010.XViD.part2.rar

son of man said...

Cropsey (2009) - NEW link added.

atila said...

Hvala na odličnom filmu s poprilično jezovitom atmosferom, ali ne mislim ovdje samo na otmice i vjerojatna ubojstva djece već na pravni sustav SAD-a koji osudi čovjeka na temelju iskaza hrpe pijanac i jedne žutare koja je čak i na suđenje došla ljepo ušlagirana...

Baš me zanima da li imaš koji dokumentarac u vezi belgijskih otmica i ubojstava djece npr. Dutroux? Ili u vezi Nijvel nbande?
Ja sam samo prije nekog vremena gledao dokumentarac o suđenju dotičnom i o svjedočenju Regine Louf te kako je cijeli postupak ispao jedna velika sprdačina...

son of man said...

U SAD ako si simpatican poroti i ako imas "tuznu pricu" iza sebe mozes da se izvuces i sa ubistvom, a sa druge strane ako si "gresan" ima da te osude i bez dokaza, eno ti dokumentarac "The Staircase" ako nisi gledao.

Za to drugo nisam cuo.

Related Posts with Thumbnails