Tuesday, April 24, 2012

Nastavljamo...


Dakle, ko što i sam naslov kaže nastavljamo, jer RAD, pa bilo kakav, vaistinu OSLOBAĐA, znači dosta je bilo bedačenja i samosažaljevanja (stiglo proleće jebote!), idemo dalje. Za početak ću pokušati da povratim sve popucale megaupload, mediafire i rapidshare linkove, a za nove dokumentarce ću tek da vidim šta i kako, jer na blogu ima preko 800 dokumentarnih filmova a uveren sam da velika većina vas nije ni petinu pogledala, a verujte mi, svaki valja na svoj način, uostalom skinite te overite sami, s tim da mora da pomenem da posebno obratite pažnju na starije postove jer su linkovi tamo i te kako živahni.

Dokumentarce ću ko i sve ostale akcije tipa e-books i muziku dizati za sad na Jumbo Files, jer prvenstveno brzina downloada nije ograničena, a i nema ono prezreno captcha sranje, a ako ko zna neku bolju kombinaciju za host nek najopuštenije baci dojavu. Naravno, poželjna kombinacija bi bila da u jedan ili dva linka stane ceo film i da logično download nije ograničen, dakle u tom kontekstu bi prešao i preko captcha sranja jer ga ukucaš samo jednom ili dva puta, a ne da se akaš svakih 100 ili 200 MB. I da bre, mnogi su mi predlagali onaj ifolder.ru il' kako već ide adresa, ali iz razloga što ovde dolazi baš dosta stranaca, mi se tu i snalazimo ali oni taj ruski nikako ne kontaju, stoga ostavljam "braću" Ruse u štek, kao onaj poslednji branik časne piraterije i slobode zlatne, kad sve ove mambo-džambo hostove koji su iznikli posle monstruoznog ubijanja megauploada pogase.
I još nešto, svaki novi dokumentarac koji budem re-uploadovo ću da stavim u vrh bloga, čisto da ne ostane zaboravljen. Za početak ću da dignem ljudima "želje i pozdrave" iz prethodnik mesec i kusur dana, a onda se bacam na onu moju 69 docs listu, stoga iskoristite ovu priliku ako ima neki dokumentarac sa bloga bez koga gistro ne mož' da živite, pa me u komentaru obavestite da i njega dignem. Eto, to bi bilo to, hvala na razumevanju i naravno, vidimo se 21. decembra, nadam se na onoj drugoj strani. ;)


Hail Abraxas!

2 comments:

sunday said...

Odavde http://www.peejeshare.com/ sam skinuo igru (6*1GB + 800MB;i vidim da ovaj host dosta koriste na blogovima sa igrama),što znači da je 1GB max po fajlu.Bez captcha i bez pauza između linkova,puna DL brzina.Još ovde http://www.peejeshare.com/upload kažu da ne brišu fajlove!?http://www.wjunction.com/102-file-host-discussion/133141-peeje-com-new-age-file-hosting.html-još neka mišljenja,pa odluči sam.
Još 2 koja daju 1GB+ po fajlu:
http://www.yourfilelink.com/
http://uploadhero.com/ o kojima više možeš saznati na samoj strani.

son of man said...

Ovaj PEEJE baš obećava, HVALA PUNO, dok ova druga dva imaju čekanje & brišu fajlove posle 15 dana bez downloada.

Related Posts with Thumbnails