Tuesday, September 2, 2014

Gledanje u sunce i slične prevare (sa fejsa)


Javljam se samo da bi podsetio pojedince da ja psihijatar zaista braćo nisam, dakle medicinu sam završio jok, uostalom dal' vam ja delujem ko neko ko je završio bilo koji fakultet a da ne pričamo o onima poput medicine i 5 godina brutalnog maltreta? Pa ja sam bre jedva 2 meseca izdržo na fakultetu i to poljoprivrednom, uteko otalen glavom bez obzira, tolku traumu doživeo kad sam u hodniku u tegli vido izloženu glavu bika i fetus svinje, da i dan danas s mukom odlazim u Zemun, most Brankov bre ne smem da pređem, odma mi se u glavi javi ona Tijanićeva glavudža u formalinu, te peglam preko ograde u Savu pa u Dunav, ravno u Crno More,  Bugarima ogadim letovanje. Znači, da ponovim, psihijatar nisam, jesam pročito par knjiga, bio na praksi u par ustanova, nešto od toga i sam doživeo, napiso 3 teksta, ali vam ne mogu prepisivati lekove alo bre, ne mogu vam davati dijagnoze, niti slušati vaše ispovesti i od po sat vremena. Pa bre kod privatnog psihijatra bi za sat vremena morali da platite 30 evra, ali to su edukovani ljudi, znaju kako da te saslušaju a da ih to al' nimalo ne dotakne, a ja kad to slušam ili čitam ja bukvalno proživim sve to, dakle skroz me ozrači, ovo malo preostale energije mi pokupi, mučnina me neka uvati, danima posle ne mogu da se oporavim, i po 5 prozaka mora da popijem da bi usto iz kreveta pa posle čuka oće da iskoči, puls 120.

Druga stvar, okultista takođe nisam niti sam se ikada bavio magijom. Od Kroulija sam pročito knjigu komada jedan a i ta je autobiografska a ne one zajebane knjige. Drugo ništa čito nisam, malo sam nešto vido po internetu al' pošto sam po prirodi lenj i loše koncentracije, ja tu ništa nisam razumeo, sve nešto bre šifrovano. Čitam tako jednu stranicu i po sat vremena, iznova i iznova naravno, jer se normalno stalno vraćam na početak, i kad konačno vidim da ništa ne vidim batalim jbga, jer takva literatura nije ko žena pa da važi ono "ne jebe lep no uporan", nego il' si u toj priči il' nisi, nema između. A tarot kartu kad vidim ja razgledam samo onu sliku, šareno jbga i lepo nacrtano, nema šta. Takođe, spiritualna osoba teško da sam, jer da jesam pa aj' se zapitajte dal' bi vako i po ceo dan visio na fejsu? Pa valjda bi se bavio nekim višim sferama, astralnim projekcijama, lucidnim snovima i tako tim akcijama, koji će mi kurac internet kad bi imo takvu zabavu solo u svojoj glavi? I zato kad vidite ove razne produhovljene, ove što meditiraju, što gledaju u sunce pa ne jedu ništa, a opet svaki dan po ceo dan su tu na internetu, znajte da vas lažu bre, da oće nešto da vam uvale kroz tu priču. Naravno, imaju takvi uvek spreman izgovor za to, kao oće da pomognu i drugima, da se proširi "sveta reč", ali braćo pa ne može to preko interneta, ne mere al' nikako. Dakle, prava ekipa koja se time bavi nikako nije na fejsu, ma samo pogledajte koliko vremena dnevno provedu ovde pa se onda zapitajte kad postignu sve ovo ostalo JAKO BITNO da odrade. Znači, duhovni život nula, samo ih keš zanima...i sex naravno, jer kad si taj neki kao spiritualni lider onda jebeš svoje sledbenike u svakom smislu pa i u tom. E tako, da se zna, samo da se zna, da ne bude posle da nisam upozorio jer sam naleteo ovde na pojedince koji gistro sve to nude za DŽ, al' ti posle sve to fino naplate na ćupriji.

I da, jedan od primera kako zarađuju. Pošto imaju te svoje stranice gde je svo to znanje džaba i svi se volimo, onda s vremena na vreme poture one oglase za poslove preko interneta, sve strane uspešne firme, kažu lako je samo klikćeš a para lagano kaplje i stiže na račun. Naravno ni u ludilu ti ne kaže da ima uslov da mora uplatiš 40 evra da bi bio deo šeme, ali zato na prijavi jasno piše (on sam upisao) da te on poslao, dakle procenat od svake prijave ide njemu. A kad ga posle pitaš pa što ne reče da mora da se uloži tolki novac, on ti kaže, pa šta ti fali, uložiš sad 40 evra a posle mesečno zarađuješ i po 700, kaže evo i ja sam tako i dojaja mi...ma zakuni se???

2 comments:

ricma madafaka said...

Live stream sunset . 12mbps karma download

Stefanel said...

Moderni snake oil salesman. nazalost nece oni nikad 'propasti' jer ce uvek biti sheeple za sisanje. Negde sam procitao da 'there are 2 kinds of people in the world, those who try to bring order in chaos and those who take advantage of chaotic world.'...tako nesto :)

Related Posts with Thumbnails