Wednesday, December 3, 2014

Drugs, Inc: Flesh-Eating Krokodil (2014)


Director:
Nick Norman-Butler

Lek protiv bolova koji sadrži kodein u sebi a od koga se pravi "krokodil" se čak ni u Rusiji ne može dobiti bez recepta a kutija košta i do 5 evra. Za isti taj lek u Srbiji vam treba čitav jedan evro a za recept vas niko i ne pita. Samo bih zamolio sve vas koji znate o kom leku se radi da ga ne imenujete ovde javno (Slina vreba), jer ako nam i na to ture recept, svi oni koji imaju ozbiljne probleme sa bolovima mogu komotno da se ubiju sad i odma', jer zaista ništa drugo ne pomaže, a posebno ne tamo neki kombinovani praškovi, analgini i slične parodije. Hvala na razumevanju.


"When heroin users across America began turning up at ERs with decaying skin and grotesque sores on arms and legs, doctors got worried. The symptoms looked like Krokodil - a home-cooked, super-strong opiate. It's stronger than heroin and more addictive. The average life expectancy for addicts: less than 2 years. National Geographic journeys to Georgia, Armenia and the Ukraine to reveal the true horror of this home-made drug."


- ove tablete deluju nekako isuviše poznato, zar ne? -

4 comments:

ricma madafaka said...

Pandzo , upotreba krokodila ima mnogo veze sa mentalitetom . Rusi su stoka koja samo trazi nacin da se polupa . Takodje piju alkohol u prahu , tampone sa votkom guraju gde ni sunce ne sija , svasta nesto

Kozarac said...

Ta ruska stoka koju ti prozivas je za Srbiju ucinila mnogo vise no sto si ti madafaka...nije lepo tako pricati o srpskoj braci. Velika je to zemlja pa je i statistika takva da ima mnogo scum-a al' zar ga nema i u evropi i americi barabar!?
Ali skroz na skroz sine ne mogu verujem da si mu ga dao po autocenzuri! Daj ime leka odma :)

son of man said...

Jes, da dam ime leka pa da se pola srpske nejači navuče :)

Anonymous said...

svi na kafetin i udaraj! :)

Related Posts with Thumbnails