Saturday, March 7, 2009

Kymatica (2009)

Director:
Ben Stewart

Nemam sta puno da kazem, kome se svideo Zeitgeist i Esoteric Agenda, ovaj film nas vodi jos dublje u tu zaista zanimljivu pricu. Pored gomile informacija najveca vrednost ovakve vrste dokumentaraca je ta da nam ostavljaju prostor za razmisljanje, da sami razluchimo sta tu ima smisla. Uz uvek odlican conspiracy plot tu je i prica o planeti zemlji kao zivom organizmu, o kolektivnoj svesti, a moci cete da saznate da je chak i Obama u chuvenom bloodline-u zajedno sa Bushom i svim tim svetskim "vladarima". Definitivno cu morati jos jednom da pogledam film jer ima odlicnih poenti i citata. Ono sto je meni jako bitno, a nema veze sa ovim filmom, je chinjenica da u poslednjih mesec dana nisam bas nesto dobar sa mozgom, a posto ne zelim da pisem preko qrca, ako budu ovih dana izostajala moja cenjena misljenja za poneke dokumentarce znajte da je to taj (ne)rad. Naravno cim uspostavim bolju konekciju serotonina sa mozgom vrcem se a dotle tu su ovi ko fol rivju/plotovi na engleskom i moje svechano obecanje koje sam dao jos na pocetku da necu postavljati dokumentarce samo da bi ih gomilao, nego iskljucivo one koji su po nekim mojim iskrivljenim sistemima vrednosti dostojni ovog bloga. Verujte mi il' nemojte. Hvala na razumevanju. (83 min)


Ben Stewart, the bright young musician and philosopher, creator of "Esoteric Agenda" has released his second documentary "Kymatica" which is another winner. Kymatica (from the Greek "ta kymatica" meaning "matters pertaining to waves") will venture into the realm of Cymatics and discuss matters of spirituality, altered states of mind, the ego, and personal responsibility. The movie focuses on human and universal consciousness and points out psyche disease that mankind has induced by creating insane illusion, which is the main cause of pain and suffer. Goes deeper into metaphysical aspects and connects ancient hidden myths and history with modern ways of society and political outcome. Explains shamanism, duality, and reality behind DNAs and modern false beliefs.




DOWNLOAD :
http://rapidshare.com/files/225823330/Kymatica.part01.rar
http://rapidshare.com/files/225823235/Kymatica.part02.rar
http://rapidshare.com/files/225823211/Kymatica.part03.rar
http://rapidshare.com/files/225822448/Kymatica.part05.rar
http://rapidshare.com/files/225822297/Kymatica.part06.rar
http://rapidshare.com/files/225822182/Kymatica.part04.rar
http://rapidshare.com/files/225822096/Kymatica.part07.rar
http://rapidshare.com/files/225284325/Kymatica.part09.rar
http://rapidshare.com/files/225283720/Kymatica.part08.rar
http://rapidshare.com/files/225281589/Kymatica.part10.rar

PASS : http://epshi.com

TITL :
http://rapidshare.com/files/210335611/Kymatica_HR_titl.rar

10 comments:

Anonymous said...

engleski titlovi...ima 3 komada pa birajte
http://www.all4divx.com/prevodi/Kymatica/Croatian+English+Serbian/1

son of man said...

Awesome, awesome, fala za dojavu. Zaista vredi pogledati ovaj dok. a jos kad bi se neko naso da prevede ovo na srpski il' hrvatski to bi bilo VR'.

Sabahudin said...

Hvala puno!!Nadam se da je kvalitet dobar!!
jel' to dvd rip?!Ako jeste ,ondak mora da je odličan!!

son of man said...

Evo hrvatskog titla koji valja, proverio :
http://rapidshare.com/files/210335611/Kymatica_HR_titl.rar

Anonymous said...

E super brate,ne moram ga prevoditi :D
Svaka cast za blog!

Anonymous said...

nema prevoda na rapid shareu. gde skinuti?

son of man said...

E jbmliga, znaci neko ukino ovaj rapid link ili sta ?
Pazi, ako postoji prevod znaci ima ga ili na www.divx-titlovi.com ili na podnapisi.com pa vidi jbga. Ako tamo nema, nema nidje.

Aleks said...

Film je fenomenalan link za prevod:
http://www.divx-titlovi.com/co-YU/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=Kymatica&language=&orderby=4&sortby=1

soundocean said...

Ma ima titlova na hrvatskom za sada nema na srpskom ha ha,film je sta reci drugo osim da je lik zestoko zagrizao temu i razradjuje je dalje cini mi se da ima malih neslaganja sa Zeitgeistom 2...Lik donosi jako dobre zakljucke i dobro povezuje stvari.U onom pocetnom delu gde lik prica o zemlji kao zivom bicu i komunikaciji izmedju zivih bica celija i svega shto postoji zar neprica ustvari o cistoj TANTRI ili se varam?

Pozzz

son of man said...

Postavio sam nove linkove i slucajno obriso komentar jednom decku, tako da ga molim da napise to ponovo, nesto o indusima a vezano za Tantru ;)

Related Posts with Thumbnails