Saturday, October 15, 2011

ABRAKSASOV VODIČ : drugo, prošireno izdanje u prodaji !!!


Ko što naslov kaže, izašlo je drugo izdanje VODIČA sa 25 novih rivjuova, dakle knjiga je duplo deblja i vala 3 puta bolesnija, što je "nažalost" uticalo i na cenu, te će se ovaj megalodont prodavati po 500 dinara, al' to ne samo iz razloga što je duplo deblji nego zato što sam odlučio da se konačno obogatim i sebi kupim propisnu, regularnu stolicu za komp koja mož' da izdrži do 120 kila. I da bre, knjiga će se do daljnjeg prodavati isključivo putem neta, preko mejlova, dakle od autora tj. MENE (sonofman653@gmail.com) i naravno od izdavača tj. Centra za Liberterske Studije. Eto, to vam je to pa mu ga dajte il' mojne. Živeli !

11 comments:

rashomon said...

Тако ти је то кад се качиш са Богом, одмах шаље своје батинаше да ломе ноге:D
Све честитке, да нас не заборавиш кад се обогатиш:)

Dejan Ognjanovic said...

Što te ne ubije, čini te jačim, pa tako i taj čiča kome si ulubio auto. Inače, reci svom izdavaču da se ova dvojka, bez tačke iza nje, ne čita "drugo" nego "dva". Znači, stavili su "Dva dopunjeno izdanje".

ramirezz said...

kakva je procedura oko placanja/narucivanja?

son of man said...

@ramirezz - Javi se na mejl pa ću ti objasnim ;)

@Ghoul - naravno da sam snimio tu "grešku" još u pripremi, ali nisam teo da cimam dečka, jer meni je bitnija suština od forme, a i priznaćeš, knjiga se ništa manje neće prodavati sa ovom greščicom. Uostalom, sad se setih, pa i ti si imao uvid u pripremu, što tad nisi reagovo a, a ? A na drugu stranu, to 2 može da se shvati i kao VODIČ broj 2, mislim što da ne, fristajl jebiga ;)

sunday said...

Hah,nema tačke.Odlično za tebe.Sad izdaš nekoliko * veći tiraž sa tačkom,pa kad se lepo&brzo rasproda,ovo ''sa greškom'' postaje raritet,cena neslućeno skače,i eto tebi velike zarade.

SvarogTattoo said...

Marketing je čudo... X))
A za knjigu ce se odvojiti neka kinta,pozdrav.

billyjane said...

bojane ? BOJANE! To jesi ti, ludji no ikada?! joj ludila!
slucajno naletek preko nekog bloga na ime koje znam pa rekoh daj da overim jel to taj BOJAN,majkumu! Bas mi milo sto si aktivan,pa makar i virtuelno:P I cestitke na knjizi, ako bas ne budem znala sta cu sa silnim parama jednog dana mozda i kupim,heh:P
I pozdravi Jecu de god da je!

Lolek said...

blog.b92.net/text/18222/A-znas-li-ti-jadan-da-smo-mi-odje-za-didaskalije-zaduzeni/

НБ said...

http://www.univerzitetskiodjek.com/page.php?id=menuitem_3_3_m&index=2

uskiparizer said...

Evo kupio i ja preko superknjižare. Jei ga dođe preko duplo ali i preko Delfi knjižare poštarina dođe više od knjige zbroji oduzmi - knjiga preko superknjižare dođe nekih 9 kuna skuplja a to je euro i pol. Damn it all! Šteta samo što sve to preko 5 eura ide drugima a ne tebi kao autoru. nadam se da ti makar onda plate ono što ti spada kad poberu svoj dio u svemu tome. Blog je legenda i udri u glavu, to mora da se ima u papirnatom izdanju jer ako sjebu ikad blog i blogger i nas sve skupa knjigu nam ne mogu uzet. Žeži i dalje i sve najbolje. Super ti stolica! ima 2 mjenjača ufff!

son of man said...

Hvala brate Bodo, drago mi da se knjiga čita i u CRO, ono, baš mi mnogo drago. Eh, a da još živimo u onoj staroj Jugoslaviji čitala bi se i mnogo više, ali nas ove granice sjebaše te je protok novca skroz u kurcu, no ko zna zašto je to dobro, haha ;)

Related Posts with Thumbnails