Monday, December 8, 2014

Sisa: Cocaine of the Poor (2013)


"Greece's infamous new drug, sisa, is basically meth and filler ingredients like battery acid, engine oil, shampoo, and cooking salt. The majority of its users are poor, often homeless, city dwellers reeling from the psychological and physical impacts of a country in the grip of economic collapse."


- A mene samo jedna stvar zanima ovde, ko bre smišlja te sulude recepte sa mašinskim uljem i šamponima, kako naučno teče taj proces kojim se dolazi do hemijskih formula najnovijih vrsta gudre kao što su npr. sisa i krokodil. To kad izvalim kako nekom uopšte padne na pamet da tek tako koristi benzin za pravljenje gudre koja se ubrizgava u venu, e onda ću se valjda smiriti, povući i doživeti konačnu samospoznaju. I kad se sisa pojavi ubrzo i kod nas, biće onaj klasičan fazon - tebra, što tako izgledaš, na čemu si? Ma pusti me u kurac, evo već 6 meseci na sisi, navuko sam se ko zmaj, a sa sise nema skidanja moj brale. Najebo sam ko žuti, a i u kraju bre svi navučeni na sisu, parola im ladno "glavu dajem sisu ne dajem", prodali bi bre i kevu za sisu bukvalno, sisaljke jedne, nabijem ih baš na kurac sve, a i sebe što sam uopšte probao to sranje. Jebem ti i život i sisu sisinu.





2 comments:

Anonymous said...

Najjace kada pusi sisu iz one lule, a slina mu se rastegla 5 centi ahaha

Anonymous said...

jednom davno, morebit ima i svih 10 god, bio ja na moru u hrvatskoj, i tu se smuvam sa nekom ribom iz slovenije. i tako jednom ležimo mi i ona mi krene pričat o svom poslu a inače je bila apotekarka. i pita me jel znaš ti da heroin more da se napravi od 4 leka koje sve redom moreš kupit u svakoj apoteci bez recepta, a jedan od njih je aspirin?? ja ono, zanimljiva informacija al meni slabo od koristi jer se fakat nikad nisam gudriro a i nemam nešto nameru sad pod stare dane takoreći. al posle nešto mislim - majke mu ga, nema šanse da tu informaciju neko ne izvali.

nakon bar 7-8 godina čujem ja za taj infamous krokodil u rusiji i odma se setim slovenačke apotekarke. mora da je neka njena ruska koleginica bila s nekim ko nije ko ja :)

Related Posts with Thumbnails