Thursday, March 5, 2015

10 Worst Serial Killers of All Time


Dobra lista, al' ovi latinosi su mi skroz nezanimljivi jer dole po tim državama tipa Meksiko i Kolumbija ubija se masovno najviše zbog gudre, njima i ne trebaju serijske ubice kad svi to rade svuda i svakome. A i jbmliga, serijski ubica koji nije belac nekako mi skroz stran i dosadan, valjda ne mogu da se poistovetim s njim da bi ga kolko tolko skontao. Npr. ovaj Indijac mi je skroz druga planeta. Harold Šipman je takođe smorina, tako je mogla i moja baba da ubija po bolnicama. Skroz patetično ali i veoma učinkoviti jer ih je ubio preko 200 pa im još mazno i pare iz testamenta, dakle nije ih ubijao ko ove klasične serijske ubice radi seksualnog ili kojeg već uzbuđenja, nego isključivo biznis ali fer.

E, tek od Bandija kreće prava priča, jer on je prototip psihopate, i kad se pomisli na serijskog ubicu prva asocijacija treba da bude upravo on, jer to je pravo zajeban lik, prava ona zver pod maskom šarma i normalnosti, ne možeš nikako da ga provališ, zato je toliko dugo i varao ceo sistem i ljude oko sebe, i jadna je ta žena koja je zvršila u njegovim kolima, a ubijao baraba isključivo prelepe devojke, dakle čist onaj sexual urge, ko životinja, samo što većina životinja ne ubija svoje partnere, ali on je jbga bio prinuđen posle onoga šta im je radio, jer posle takvog "vođenja ljubavi" nema onaj rad - čujemo se, pa da se vidimo, nego zna se. I takav ubica je bukvalno nezaustavljiv, te da ga slučajno nisu navatali ubijao bi do kraja života.

Ovaj Denis Nilsen isto opaka figura, gej kanibal koji je čuvao leševe na gajbi, što neko reče britanski Džefri Damer. Valjda je taj kanibalizam nekako seksualno povezan sa samim činom ubistva, pa posle i posedovanja, tako da su mnogi kanibali čuvali leševe svojih žrtava da bi nedeljama kasnije imali sex sa njima, dakle nekrofilija je takođe tu veoma jak rad, ali ih sjebe to što leš ubrzo počne nesnosno da smrdi pa batale. Inače da nema tog smrada zbog raspadanja kontam da bi ih čuvali zauvek ko sex toys.

Rikija Ramireza već znamo i to jako dobro, seksualni predator najgore vrste, tripovo satanizam mada u suštini jedina njegova konekcija sa tom pričom je hc gudra i bendovi poput ACDC-a. "Night Prowler" je bila njegova pesma, a na jednom mestu zločina su čak našli i kačket s logom ACDC, eto dokle to ide, hehe. Inače, uhapsili su ga 1985. zatim je dobio smrtnu kaznu, i ladno čekao na izvršenje sve do nedavno, do 2013. kada je umro od raka krvi, a i da nije tad umro ko zna kolko bi još kulirao na death row-u.

Ali po meni pobednik je definitivno GEJSI, jer em što je godinama održavao tu savršenu fasadu muža, oca i sposobnog preduzetnika, dakle skroz ugledna faca u čikaškoj zajednici, em što je na drugoj strani bio gej i sadista, a da to niko iz njegove okoline pa čak ni supruga nije znala.

A ova dva jarana na prvom mestu, oni su nekakva forma "malo" ekstremnijih survivalista, jer aj' što su se fino spremili za opšti rat koji nadolazi, to i nije ništa novo, jer masa ljudi po Sjedinjenim Državama poslednjih 30 godina i jače kupuje ta imanja na izolovanim brdskim lokacijama i tu gradi svoje štek gajbe sa hranom, oružjem i svim onim što je neophodno da bi se preživelo skroz solo kada država konačno ode u kurac i kad zavlada bezvlašće, tako da je meni to skroz logično ako nam je poznat podatak da su Ameri u večitoj paranoji još od kraja drugog svetskog rata. Prvo su se plašili komunista u svojim redovima, onda nuklernih napada, pa je onda došao Čarli Menson kao ultimativni fabrikovani boogeyman, da zameni malo Hitlera, pa zatim poluđeli povratnici iz Vijetnama sa PTSP sindromom, pa onda gomila tih serijskih ubica svih vrsta i rasa, a da uopšte i ne pričamo o uličnim bandama, pa home-grown terorizam, što levičarski ali ipak više ovaj desni. Setimo se samo Timoti Mekveja i bombe u Oklahoma Sitiju, da bi na kraju stigli do radikalnih islamista na čelu sa Bin Ladenom, koji je kriv ili ne, totalno preuzeo primat boogeymana, pa evo do današnjih dana kada se više i ne zna s koje će strane "neprijatelj" da udari, znači tolko su ih sludeli da im je danas svejedno dal' se radi o ISIS-u, talibanima ili kojim već mudžahedinima, jer to je tolka paranoja stvarana planski godinama da su oni sad spremni u bilo koji rat da uđu a bez da pitaju ko, kako i zašto. Uostalom upravo tako su i nas bombardovali, jer najbolje da će sad tamo neki middle class Amerikanac da ima pojma gde je Srbija a kamoliko ko su Šiptari i slično.

Uglavnom, da zaključim, ova dva jarana su otišli korak dalje u tom survivalizmu pa su skontali da će im kada krene all out war, trebati i žene za priplod, a ako ne za priplod onda bar da imaju šta da jebu dok budu solo godinama u toj vukojebini, te su se malo zaigrali, logično ih je uhvatio power trip jer su žtve držali u tamnici ispod gajbe, pa su krenuli i da ih ubijaju, i to ne samo žene nego ladno i decu. A šta ćeš jbga, pogreši ćovek. Uostalom, ko smo mi da im sudimo kada realno skoro svako od nas ima po neku svoju personalnu jako zajebanu tajnu, samo što nije toliko očigledna i kažnjiva zakonom te prolazimo večito ispod radara?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails