Friday, July 15, 2011

Prvi pravi SNUFF il' klinačka zajebancija, procenite sami...


Ovaj snimak se već 4 godine vucara po internetu i ja mislim da je došao red da ga i ovde prezentujemo. Ko prati Ogrish forum provereno već zna za ovu ludoriju, ali ima i dosta raje koja ne znaju, dakle dva 19-ogodišnja jarana iz Ukrajine, su tokom juna i jula 2007. ubili 21 osobu (to što je dokazano) i to po skroz random principu, dakle nije ni serijsko ubistvo a nije ni killing spree, no nešto između. Sve se to izdešavalo na teritoriji grada Dnepropetrovska, trećeg grada po veličini u Ukrajini, pa ih stoga nazvaše "Dnepropetrovsk Maniacs", a ako pogledate klip skontaćete da je "Maniacs" slaba reč da se opišu dela ovih mamlaza. A setimo se, to leto 2007. beše kobno i po Srbiju, i to kako kobno, jer tu su bili i Jabukovac, i Novi Banovci i još trista čuda, samo kad se setim pa mi nije dobro, jer sam te godine baš aktivno pratio crnu hroniku.


Inače, ovi jarani su imali fazon da svakog dana sjebu bar po jednu žrtvu, pa je tu bilo i trudnica, starijih ljudi, bolesnih osoba, pijanaca, klošara, a nisu se libili da udare ni na decu. Uglavnom baš u ovo doba, polovinom jula taj killing spree je dostigao svoj vrhunac, tako da su već 23. jula uhapšeni, i to na najgoru moguću foru, naime pokušali su da uvaljaju mobilni od žrtve na lokalnoj pijaci, dakle mamlazi kakvih nema, za šamarčinu, al' nije ni to, ono što ova surova ubistva izdvaja iz mora sličnih koja se dešavaju svakoga dana po državama bivšeg SSSR-a, su snimci mobilnim telefonima od kojih je jedan procureo i na internet, i to upravo ovaj. Dakle, ja kad sam prvi put gledao ja sam tripovo ovo je bre neki Zemunski Klan fazon, pa su navatali nekog cinkaroša i sad ga muče do smrti, al' nije ni to, nego pazi sad ovo, 12. jula, su navatali Sergei Yatzenka (48), hendikepiranog čoveka, odneli ga u šumarak, i uradili mu to što su mu uradili. Dakle nedobog nikom, i što neko reče na OGRISHU, najzajebaniji video koji se do sad pojavio na internetu, te stoga OPREZ, jer neću posle da me kunete a dušebrižnici da mi kukaju, dakle ovo nije za svakoga, mora da se pogleda tona najekstremnijih šokumentaraca i klipova sa ogrisha da bi se stiglo ma tek na 10 kilometara od ovoga, i to u visinskoj razlici. Znači, molim vas ne gledajte ovo, da ne bi proklinjali dan kad ste iskopali ovaj blog. Još jednom apelujem, ovo nije zajebancija, ovo nije stejdžovano, ovo su pravi oni klinci mamlazi kakvih je sve više i kod nas i toj bolesti kraja nema. Inače, više informacija o ovom slučaju možete naći ovde.


Dakle, ako imaš jaja pogledaj ovaj video od početka do kraja, a ko druka keva da mu kuka, znate na šta mislim, a evo i ja ću ga sad još jedared pogledati čisto da se uverim da nisam omekš'o ili post'o nedajbože beskurica. Inače, kad otvorite ovaj link mojne da vas zbuni gomila nekakih pornićara koji se meni iskreno gade, i realno su 10 puta gadniji od ovog videa, nego skrolujte malo dole na stream i cepajte. Cheers? Pa ja...

WATCH VIDEO HERE :


The Dnepropetrovsk Maniacs

"The killers responsible for a string of murders in Dnepropetrovsk, Ukraine in June and July 2007. The case gained additional notoriety because the killers made video recordings of some of the murders, with one of the videos leaking to the Internet. Two 19-year-old locals, Viktor Sayenko and Igor Suprunyuck were arrested and charged with 21 murders. A third conspirator, Alexander Hanzha was charged with two armed robberies that took place before the murder spree.

The three boys were lifelong friends. They started their crimes by torturing animals. The boys would capture dogs in a wooded area near their house, hang them from trees, disembowel them, and take pictures standing next to the corpses. Some photos show the boys drawing swastikas and other symbols with animal blood, and giving the Hitler salute.

They managed to kill 21 people in only 3 weeks. Victims were seemingly selected at random. Many were vulnerable to attack, including women, children, elderly, vagrants, or people under the influence of alcohol. Most of the victims were killed using blunt objects, including hammers and steel construction bars. Blows were often directed at the victims’ faces, leaving them unrecognizable. Many victims were also mutilated and tortured, and some had their eyes gouged out while they were still alive. One of the victims was a pregnant woman, whose fetus was cut out of her womb.

The three suspects were arrested on July 23, 2007. Suprunyuck attempted to sell a mobile phone stolen from one of the victims in a local pawn shop. Igor Suprunyuck and Viktor Sayenko were sentenced to life in prison. Alexander Hanzha got nine years in prison.

Warning: the video is extremely graphic and it shows the Dnepropetrovsk Maniacs killing a man."

13 comments:

Anonymous said...

Koga zanima ovde moze pogledati dokumentarac sa Cileanske televizije, koji vise manje objedinjuje sve sto je pomenuto na wikipediji o ovom slucaju, a neke stvari i zaobilazi sto je veoma interesantno.

http://stagevu.com/video/hnxlknpzikdg

Anonymous said...

zezalica

Rada iz Bogatića said...

jao ja sam ovlažila gaćice. najsexy mi je kad mu šilom buši organe :) a slatko je i kad gura šilo u oko :) pozzić :*

Anonymous said...

Ološ mali, ranije sam nešto tražio o ovome slučaju i našao podatak da su Mishka&Grishka (skoro) svaku akciju uredno "dokumentovali". E sad mene zanima kako to da je ovaj klipić procurio na net a ostali nisu!?

Anonymous said...

2010 Chilean documentary
Los maníacos del martillo

http://www.mediafire.com/?ikgl1wne4j7fomg
http://www.mediafire.com/?2h1a39kwriwserh
http://www.mediafire.com/?99hpxllhuou0oa5
http://www.mediafire.com/?irpxi1vigwv849e
http://www.mediafire.com/?66350rid8rbuz0b

Anonymous said...

postoji jos snimaka ali su vidjeni samo na sudjenju a za ovaj sto se vrti po netu niko nezna kako je tamo dospeo verovatno ga je neki zatvorski cuvar prodao za 100-200 dolara nekome.

Anonymous said...

ja sam pogledao samo dve sekunde i boli me stomak i mislim da necu jesti tri dana. pozZ

Rada iz Bogatića said...

moraš jesti malo, makar na silu...

Anonymous said...

. steta sto barbarossa nije uspjela

Anonymous said...

Dvojica iz Rusije koji su uhapseni ove godine, navodno su bili inspirasni zlocincima iz Ukrajine.

http://mysouth.su/2011/04/the-kids-murderers-four-month-hold-in-awe-the-whole-akademgorodok/

Anonymous said...

majmuni klasicni

Anonymous said...

Sine,

da nemas english titl za ovaj cileanski dok. Los maníacos del martillo

Hvala, Pozz

LA LA LEPUS said...

I've gotta to say your blog is amazing, great selection of films and documentaries.
This documentary is mind blowing. keep up the good work of informing people like me of the insanity of some individuals.
La la lepus.

Related Posts with Thumbnails