Saturday, October 10, 2009

Susan Denise Atkins R.I.P. (1948-2009)

Obiman članak Los Angeles Timesa povodom smrti Susan Atkins možete pročitati ovde. Susan je umrla 24. septembra 2009. u Central California Women's Facility prirodnom smrću, mada je to bilo i logično jer je imala tumor na mozgu i amputirana joj je noga, tako da je smrt bila samo pitanje dana.

Naravno, ne dovodim u pitanje činjenicu da je Susan počinila nezapamćen zločin, i da je bila jedna od glavnih egzekutora Tate-LaBianca ubistava '69 godine, ali isto tako moram da napomenem da je ona časno odslužila svojih 40 godina robije, i iskreno se pokajala za svoja dela iz rane mladosti, ali i pored toga nisu hteli da je puste pre mesec dana na slobodu da umre na miru, okružena svojim najmilijima. Ta činjenica govori dosta o pravdi i dvostrukim standardima, jer koliko čovek treba da odrobija da bi okajao svoje grehe ?

A da je Susan npr. ubila neku crnkinju ili nekog klošara ja sam 100% uveren da ne bi robijala ni 20 godina, ali pošto se radi o holivudskom kremu jbga doživotna robija. Znači zakon nije isti za sve i zato ne žalim taj holivudski šljam na čelu sa Romanom Polanskim (na stranu njegove filmove), jer svaki običan čovek za pedofiliju leži robiju, a samo on, Pahomije i Ilarion šetaju slobodno, s'tim što je Polanski sad navatan mada mi se nešto javlja da neće ležati ni dana zatvora.

No dosta mračenja, idemo na muziku. Uz zvuke okultne pesme Bitlsa "Sexy Sadie" po kojoj joj je Čarli i nadenuo nadimak Sadie Mae Glutz podsetićemo se kakva je bila Susan.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails