Friday, December 10, 2010

Charles Manson: The Man Who Killed The 60's (1994)


Director :
Peter Bate

Runtime: 45 min

Sam naslov ovog dokumentarca je u startu jako sumnjiv i tendenciozan, čuj čovek koji je sjebo 60-e, ma zakuni se, to je ko ona priča da je Gavrilo Princip glavni krivac za I svetski rat, zajebi me sa tim, jer ako ćemo realno, 60-e je u SAD ubio heroin koji je država pustila na ulice u ogromnim količinama upravo iz tog razloga, ali pošto sam se još 2006. nameračio da prikupim sve Menson related dokumentarce, evo postavljam i ovaj. I pored svog izasranog sranja, u moru stanadradnog pljuvanja i lupetanja, čak i ovakav dokumentarac ima svojih dobrih strana na moju pogolemu radost, npr. tu je intervju sa Sandrom Good aka Blue, koja je uz moju mezimicu Lynette Squeaky Fromme aka Red, i dan danas najodanija sledbenica čiče, tako da ona ovde briljira, ma obožavam ih obe.


Takođe, tu je i navodno jedini intervju sa Brus Dejvisom, članom Mensonovog ganga koji je učestvovao u ubistvu cinkaroša Shorty Shea. Naravno, ni tužilac Vincent Bugliosi nije propustio priliku da se pojavi i u ovom dokumentarcu i da prospe svoju ultra-boring priču, koju nam servira k'o papagaj već 4 decenije, i zaista se pitam kad će neko konačno da mu kaže, smaraš bre čoveče, smaraš, napis'o si tu knjigu (Helter Skelter) i obogatio se od nje, i šta bi ti još, dosta bre više, aupičkumaterinu.


"Documentary about Charles Manson, featuring lots of archive material and, as far as I know, the only interview with Bruce Davis. The documentary also contains interviews with Vincent Bugliosi, Lynette Fromme, Sandra Good, Dr. David E. Smith of the Haight-Ashbury Free Clinic - LSD expert whose clinic also regularly treated the Manson girls for STDs and where Manson's Parole Officer Roger Smith held office. Both victim Abigail Folger and her mother volunteered at the Clinic and, naturally, Charles Manson himself. Very interesting!"



DOWNLOAD :
http://www.megaupload.com/?d=MO693WJ9

2 comments:

Jorge A. Trejos I. said...

I forgot to tank for this one!!! i dont even knew it!!!

TANK YOU SO MUCH!!!!!

Bodhi Amol said...

Hello,is it possible for you to reup this and other Manson documentaries?
I'd like to get some more first hand informations about this topic!

Related Posts with Thumbnails