Friday, January 20, 2012

KRAJ ABRAXAS BLOGA?!

Šta vi mislite, da li će ovim brutalnim gašenjem MEGAUPLOAD-a, čemu će sigurno uslediti i gašenje svih UPLOAD sajtova poput RS, FS, FSC, MS, FJ, FSN, US, etc.itd. cenzori i represivni sistem uopšte, polako ali sigurno konačno uspeti da uguše internet pirateriju a samim tim i ovaj blog? E 'OĆE KURAC, O TAKO MI BOGA I BOŽIĆA, KURČIĆEMO SE DO KRAJA PO CENU PA BILO ČEGA, PA ČAK I GAŠENJE SVIH PIRATE BLOGOVA, DAKLE MOGU SAMO DA NAM PUŠE! BUKVALNO SVI DOKUMENTARCI KOJI SU POSTAVLJANI NA BLOG ZA OVE TRI I PO GODINE NALAZE SE DUBOKO ŠTEKOVANI, SO TIJANIĆU PUŠI GA VOLINO JEDNA NABREKLA ONA, KAD TE RECNEM PO VRATU IMA DA PRŠTI BRE KO GEJZIR U JELOUSTOUNU, A MI, DECA, RAZDRAGANO ĆEMO JURCATI OKOLO I USTIMA HVATATI TAJ TOPLI NAPITAK, TE UŽIVATI U TOJ BANJI NAD BANJAMA NA KOJU SMO TAKO DUGO ČEKALI. SISO JEDNA, JEBEM LI VAM SVIMA I PRVI I POSLEDNJI RED NA SAHRANAMA, SVIMA VAMA KOJI STE DEO OVOG SISTEMA, BILO RUSIJE, BILO AUSTRALIJE, BILO KURCOSLAVIJE, MA SVE SU BRE DRŽAVE ISTO DNO, SEME LI VAM JEBEM POGANO. A I ŠTA I JA SEREM I DELIM IH NA OVE I ONE, SVI SU ONI U TALU I TO POODAVNO, AMBASADE, PRIJEMI, KURCI, PALCI, OPOZICIJA, TADIĆ, DAČIĆ, OBAMA KARAĆE SE S NAMA, ZNAČI, USA I SRBIJA NA KURAC MI SE LAGANO NABIJA I OSVETA ĆE BITI NAŠA, O DA! JUST WAIT AND YOU'LL SEE DA STE SE GADNO, ALI OVAJ PUT BAŠ GADNO ZAJEBALI !

ELEUTERIA N THANATOS,
SLOBODA ILI SMRT,
FREEDOM OR DEATH !

WAR !

11 comments:

Anonymous said...

PODRŽAVAM, TAKOĐE VELIKIM SLOVIMA SVE ŠTO SI IZREKAO!!!

Nerka said...

BRAVO!!!!

kingkongdivision said...

Amen Sine!

A-FUKIN-MEN!

Vjeko said...

"E 'OĆE KURAC, O TAKO MI BOGA I BOŽIĆA, KURČIĆEMO SE DO KRAJA" ahhahahahhah, SVAKA ČAST!!!

Unknown said...

Šta reći? Koju posluku porati? Ništa osim da onoj drolji hillary dabogda jebo konj majku krvavim kurcom na ćerkinom grobu.

Vjeko said...

RAT JE POČEO!!! http://www.bug.hr/vijesti/osveta-anonymousa-megaupload/113543.aspx

Unknown said...

GOOD NEWS EVERYONE
http://www.gadgeterija.net/2012/01/20/anonymousi-napadaju-zbog-megauploada/

Anonymous said...

Videćeš sad kad panduri zakucaju na vrata jer javno pretiš direktoru RTS...

Dinaric Subtype said...

Biće toga još...

coa said...

U međuvremenu, ovo možda poveća pouzdanost linkova ;)

http://www.multiupload.com/

Siobhán said...

Fakjea! Pravićemo mirror linkove na najopskurnijim mogućim sajtovima, seckaćemo arhive na male delove i tovariti na stotine free access GMail naloga... Ma šta da se desi, uvek, UVEK ćemo biti korak ispred represivnog sistema.

Related Posts with Thumbnails