Monday, September 6, 2010

Witnesses of Jehovah (1986)

Jedan do sad "neobjavljivani" dokumentarac o Jehovinim Svedocima. Imam neke rođake iz Bosne koji su 80-ih zapalili u Švicu, a pošto se zna kako je u Švici (FU) valjda su iz tog razloga postali Jehovini (zaštićeni?) Svedoci, inače jako fini ljudi, nismo se ćuli od '95, te ih pozdravljam ovom prilikom jer kontam da Kula Stražara nikad ne kunta, a pošto su moji neprijatelji pod jedan hrišćanstvo, pod dva hrišćanstvo i pod tri hrišćanstvo, pa tek onda islam, stvar je jasna, mada s'obzirom da su Svedoci više kult-sekta ne bih smeo biti baš toliko oštar prema njima kao npr. prema pravomsranju, zatim pedofiličanstvu i prosmradizmu, a ne treba zaboraviti ni na budalizam koji hara Palestinom već decenijama.

Isran ovaj put ne bih pominjao u negativnom kontekstu da me ne dovati Zukorlić i njegov novopazarski gang, nešto su nervozni ovih dana, ne znam koji im je, al' u svakom slučaju ne treba dirati u te rak rane, i reći npr. da je prorok Muhamed takođe bio pedofil, isto ko i njegove kolege Pahomije, otac Ilarion, i brdo katoličkih svećenika, s tim što je Muhamed za razliku od svojih kolega, gle čuda, voleo žensku decu, što nam jasno govori da je najbolje da se pridružimo nekoj od religija ako nam je do pedofilije, jer što bezveze pošten čovek da robija godinama za takvo jedno minorno delo, kad može da postane lepo pop i da ga bog vidi.
U svakom slučaju, u to nikako ne treba dirati, jer su iz meni zaista nepoznatih razloga ovi žešće zajebani po tom pitanju, oće bre da biju. Inače, u ovom dokumentarcu ćete imati prilike da čujete kako je došlo do tolke ekspanzije tih zaštićenih svedoka, i čime su Ljubiša Buha Čume, Đura Mutavi, Dejan Milenković Bagzi, a evo sad i Sretko Kalinić, inače brat simpatičnog Milana Kalinića, zaslužili takav status, mislim nikad mi nije bilo jasno otkud oni uopšte u toj priči sa Isusom. I da, pored svega ovoga saznaćete gde je i šta radi danas čuvena Iboljka Suvajdžić, i ako ni zbog čega, barem zbog te prajsles informacije vredi pogledati ovaj dokumentarac. Živeli! (58 min)

Jehovini svedoci tajno veruju da je Jehova zapravo Brus Li s bradom


Download :
http://rapidshare.com/files/417344489/Witnesses_of_Jehovah__1986_.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/417351620/Witnesses_of_Jehovah__1986_.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/417359695/Witnesses_of_Jehovah__1986_.part3.rar.html

9 comments:

Anonymous said...

ПОКАЈ СЕ ГРЕШНИЧЕ....

son of man said...

Po-Kaj bre ? Oćeš da kažeš da treba da počnem da pišem kajkavski ili šta ?!

Iva M. said...

Ovaj frajer na gornjoj slici je pljunuti Dahmer :)

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=1lTc4ckAS6Q&feature=player_embedded

Anonymous said...

"File incomplete! Upload may still be in progress!"
I tako ceo dan...
A baš sam hteo da vidim na šta se jedan deo moje rodbine toliko primio kad su prešli u "svedoke".

Anonymous said...

Part 1 je neispravan

son of man said...

Sa cu da ga opravim...

son of man said...

Novi linkovi...

Anonymous said...

ha, ha, smeшan Tex

Related Posts with Thumbnails