Saturday, December 24, 2011

Više od života: Jadranka Stojaković (2011)
"Počelo je bezazleno, padom na jednom od koncerata u Japanu, da bi, kako je vreme odmicalo, shvatila da je "noge ne slušaju".

Jadranka priča i šta joj je prolazilo kroz glavu dok je nepokretna sedela u svom stanu, a pored nje je tutnjao cunami. Otkriva nam razloge koji su je nagnali da napusti Japan, priča šta joj danas nedostaje, a šta joj je nedostajalo dok je bila u Japanu.

U novom izdanju emisije "Više od života" Jadranka Stojaković priča o tome kako se bori sa bolešću koja ju je dovela do invalidskih kolica.

Odluku o povratku donela je, iako je znala da se u njen nekadašnji stan u Sarajevu uselio neko drugi. Ekipa emisije "Više od života" pitala je predstavnike bosanskih institucija kada će se Jadranka useliti u svoj stan, a od udruženja umetnika pokušali smo da saznamo da li Jadranka Stojaković dobija penziju.

Jadranka Stojaković je trenutno na oporavku u banji blizu Banja Luke. Ostale pacijente i lekare razgaljuje muzikom i toplim rečima, ne žali se ni na šta, iako je u Bosni nije dočekalo gotovo ništa od onoga šta je ostavila. Kaže "kad vidim čega sve ima, dobro je meni. Život u trenutku može da ti se promeni, ali šta ćeš, mora se dalje..."

O Jadranki govore njeni prijatelji: Zdravko Čolič, Goran Bregović, Peca Popović, Miško Plavi, Kornelije Kovač, Biljana Krstić, predstavnici bosanskih institucija i tamošnji umetnici."

0 comments:

Related Posts with Thumbnails