Saturday, April 3, 2010

Chicken Hawk: Men Who Love Boys (1994)

Director:
Adi Sideman


Onomad kad sam gledao onu genijalnu epizodu South Parka o stanovitoj pedofilskoj organizaciji pod imenom NAMBLA, ja sam kontao da je to neka žešća zajebancija, da je to parodija na nešto treće, al' ne lezi vraže. Pre jedno 2 godine naletim ja na ovaj dokumentarac i skontam da ta NAMBLA zaista postoji i da je najopuštenije legalna u SAD. E sad, pošto je taj prvi snimak ovog dokumentarca bio više nego skrnav, znači neki VHS ubiboze rip, odbio sam da ga uturim na blog, jer ipak kvalitet na prvom mestu, a i moram da brinem o čitaocima ovog bloga da ne gledaju kojekakva sranja, te sam konačno došao u posed skroz OK verzije, te je evo. Inače ta NAMBLA se konkretno bavi, pa'i sad, "Liberalization of laws against sexual relations between Adult and minor males". Hell, yeah!

U ovom dokumentarcu pored matorih perverznjaka svedoči i mlađa ekipa pedofila. Ono što je jako zanimljivo je da oni skroz otvoreno govore o svojoj ljubavi prema dečacima, mlađim maloletnicima u ovom slučaju, pa čak i učestvuju u demonstracijama sa LGBT ekipom, što se naravno ovima nikako ne sviđa, jer ipak nije isto biti gej i pedofil, tako da su ih gejevi baš žestoko napljuvali. Naravno, postavlja se pitanje kako takva jedna organizacija uopšte može da postoji, ali ako uzmemo u obzir da u SAD dogod samo kenjaš i ne činiš krivično delo, to je OK, i dozvoljeno, onda je stvar jasna. Dakle NAMBLA samo propagira to, bori se za to, ali kao gistro ne privodi maloletnike. Tu je predstavljen i slučaj jednog nastavnika u srednjoj školi koji je optužen da je "dirao decu", ali u ovom filmu vidimo kako ga njegovi učenici brane. Dalje imamo dokumentovane slučajeve pedofilije još u staroj Grčkoj gde su mentori pored toga što su ih učili filozofiju i opštili sa svojim učenicima, pa onda u Sparti slična akcija samo su ovde "podučavali" mlade ratnike. Dalje idu primeri Sicilije, starog Rima i Neronovih bahanalija, zatim Japan i mladi samuraji, pa i neka domorodačka plemena gde je svaki dečak morao da bude obrađen da bi postao pravi muškarac i slično. Uglavnom razne forice su smišljali ljudi tokom vekova samo da opravdali svoju žeđ za analnim otvorom, uostalom evo sad da pitamo bilo kog muškarca šta mu je jače, analni seks ili obični, velika većina će se rađe opredeliti za analni, mož' se lažemo ali to je tako, što uže to bolje, if ju nou wot aj min. (55 min)


IMDB

"Members of the controversial group NAMBLA (North American Man/Boy Love Association) discuss why their organization supports "boys and men who have or desire engagements in sexual or emotional relationships."

Download :
http://rapidshare.com/files/150489568/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/150494890/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/150499593/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/150504768/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/150509583/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/150514909/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/150860846/Chicken_Hawk__Adi_Sideman__1994_.part7.rar

1 comments:

Anonymous said...

You can also watch and download it here:
http://www.archive.org/details/chickenhawk

Related Posts with Thumbnails