Saturday, November 7, 2009

Mastering the Art of Pickpocketing

Evo konačno jednog edukativnog dokumentarca čija materija može da ima i svoju praktičnu primenu u svakodnevnom životu. Dakle, ekonomska kriza je, nema se para, kako preživeti ? Evo ideje : džeparenje. Mobilni telefoni, novčanici, ključevi od nekih malo boljih kola, i sve ono što se može naći po džepovima naših imućnijih sugrađana koje valja olakšati, jer ipak nije u redu da ova kriza padne samo na grbaču sirotinje, evo ja npr. nemam mobilni telefon, zašto ja da nemam a neko ima dva pa čak i tri ? Nije u redu, zaista nije u redu. Pošto država ne želi da organizuje neku akciju tipa "imaš tri mobilna - pokloni jedan bližnjem svom koji nema", ili "imaš platu 50.000 daj 10 ovom što ima 20", moramo se sami organizovati, znači solidarnost na prvom mestu, jer u ova krizna vremena svaka akcija u cilju preživljavanja je legitimna, zajebi zakone, zajebi sve, kad čovek platom ne može da se pokrije njegova je građanska dužnost da se snalazi.

Naravno, ovde nisam zaboravio ni na naše mnogobrojne sugrađane ovisnike o heroinu, koji svaki drugi-treći dan mora da naprave neko krivično delo, a nažalost u većini slučajeva su to razbojništva, i to za neke baš ono jadne pare, za džak jabuka i slično, a za to je zaprećena kazna i do preko 5 godina, i logično, što čovek da rizikuje toliko kada može da se pošteno bavi i džeparenjem, da kraducka što bi se reklo, jer tu su kazne neuporedivo manje, a na drugu stranu tako i pomažemo društvu, jer smanjujemo stopu kriminala tj. razbojništava koja je u porastu u poslednjih par meseci, jer naravno da je bolje odžepariti npr. poslanicu narodne skupštine nego je ošuriti štanglom u glavu i ležati 5 godina za tu glupost, njoj bolje i tebi bolje, zar ne ?

E sad jbga, možda ovo nekom liči na skeč iz TLN-a, a možda ja i lažem, ali ako ja lažem to može da znači samo da sam ja lažov, a nikako da ovo što sam napisao nije tačno. Uglavnom, da ne davim mnogo, ja mislim da je ova moja logika kristalno jasna svima. Ali pošto nam se drug javni tužilac nešto gadno uzjogunio ovih dana, tuži koga stigne, neko pošten (u prevodu budala) bi mog'o da odruka ovo i da ja dođem u situaciju da me se tereti za podsticanje na izvršenje krivičnog dela ili za ko zna koje delo - daleko bilo, a ovde, falabogu, ima još oho-ho materijala koji može da se protumači na pogrešan način, pa sam stoga prinuđen da napomenem, kao što je to urađeno i u samom dokumentarcu, da je ovaj materijal FOR ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY. U svakom slučaju, ako ne naučite ništa korisno iz ovog tutorijal-filma barem ćete se fino zabaviti i nasmejati, mada kontam da nekima i neće biti baš najprijatnije. Živeli. (62 min)

"After seeing this course you will learn how to better protect yourself from pickpockets in public transport and in areas with large concentrations of people. We remove watches, belt, tie, take out the purse. Education in such important points as the diversion of attention of the audience and much more."

Download :
http://rapidshare.com/files/300795201/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part1.rar
http://rapidshare.com/files/300795071/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part2.rar
http://rapidshare.com/files/300796120/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part3.rar
http://rapidshare.com/files/300809875/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part4.rar
http://rapidshare.com/files/300810841/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part5.rar
http://rapidshare.com/files/300800475/Mastering_The_Art_Of_Pickpocketing.part6.rar

2 comments:

Retka Zverka said...

Kvalitetan tutorijal za početnike! ;-)

Drazen said...

Joj, volim kad se ovako jave..profesionalci... Bas imas srece kad ti ovakav jedan (izmedju dva profesionalna dzeparenja) svrati na blog i ostavi poruku u stilu Sir Olivera...

Related Posts with Thumbnails