Tuesday, April 20, 2010

Making a Killing (2008)

Propagandni film Sajentološke Crkve u kome prozivaju psihijatriju i farmakološku industriju. Naravno nigde u dokumentarcu ne piše da iza ovog stoje sajentolozi, ali to se zna, a ko je gledao Psychiatry - An Industry of Death (2006) moći će vrlo lako da prepozna taj sitan vez. Dakle, kako glasi teorija sajentologa? Psihijatri su sve do 60-ih godina prošlog veka bili nedovoljno priznati od strane svojih kolega u medicini, jer se njihovo lečenje svodilo isključivo na lobotomiju, šok terapiju i ludačke košulje, i zapravo nikog nisu zalečili a kamoli izlečili, a velika većina pacijenata je završavala po sanatorijumima i sličnim ustanovama, izolovana od spoljašnjeg sveta do kraja života. A onda su se dosetili. (95 min)


IMDB

"Psychotropic drugs. It’s the story of big money—drugs that fuel a $330 billion psychiatric industry. Without a single cure. The cost in human terms is even greater—these drugs now kill an estimated 42,000 people every year. And the death count keeps rising. Containing more than 175 interviews with lawyers, mental health experts, the families of victims and the survivors themselves, this riveting documentary rips the mask off psychotropic drugging and exposes a brutal but well entrenched money making machine."




Download :
http://rapidshare.com/files/186264675/MAKilling.part1.rar
http://rapidshare.com/files/186296299/MAKilling.part2.rar
http://rapidshare.com/files/186328399/MAKilling.part3.rar
http://rapidshare.com/files/186330657/MAKilling.part4.rar

Pass : docs4you.org

2 comments:

Džejn said...

Teza koju oni furaju već godinama jeste vredna detaljnijeg istraživanja, ali način na koji sajentolozi to rade je neozbiljan, senzacionalistički i nadasve netačan. Sećam se kada sam gledala "An Industry of Death", iako sam znala ko stoji iza filma, sve do pred kraj sam bila u fazonu "WTF?!", a onda je došao deo filma u kome se povlače paralele sa "srpskim psihijatrima" i njihovim uticajima na ratove u bivšoj SFRJ. A onda mi je došlo da se ispovraćam i dovedem u pitanje tačnost svega ostalog u šta sam poverovala.

Ricma MDFK said...

pa jel ovo onda vredno gledanja ???

Related Posts with Thumbnails