Sunday, June 26, 2011

Još 13 komada...


Dakle, ostalo mi još 13 komada "vodiča", ako nekom treba nek se javi na mejl (sonofman653@gmail.com). Cena je 400 dinara, bolje da kupite od mene nego od ovih lopova, čast izuzecima (Tardis, Beopolis, Vulkan). Znači, svi vi iz manjih mesta gde nije bilo distribucije, bolje komotno poštom od mene nego u tamo neki grad, knjiga stiže za dan, ima razrađena forica preko postneta i postexpresa, nikad nisu ispalili, naravno i ovi iz Beograda, još bolje, možemo i da se nađemo negde a može i poštom, jebiga vrućinčine, uglavnom nije nikakav problem. Što se tiče "inostranstva" tj. ex-YU republika, to batalite, jedino da izdam za nekog CRO izdavača pa da se to valja i po BIH, inače mrka kapa. Ende.

3 comments:

Anonymous said...

Joj miki, u Meksiko jos manje saljes, jel'da, steta. Nego, ak tvoja knjiga ima ISBN, a sigurno ga ima, sta ne okacvis digitalno izdanje na books.google?! bar fragmente, a ono sto me naj zanima je "contents", popis filmova sto obradujes.
Jako volim tvoj stil pisanja, iako ideoloski bas ne dohvacam sve tvoje brije (Mansona, npr.), al' uzivam u tvom inteligentom stivu, ironicnom, tako da te moram jednom i procitati.

son of man said...

Ne bih još da kačim knjigu na net pošto će biti još nekih dodatnih sranja sad u julu, a u svakom slučaju do kraja godine najkasnije PDF uleće u priču. I naravno nije nikakav problem poslati knjigu u Meksiko, ali da ti šalješ nekakve pare otalen to nema šanse, jer su mi već ukrali tri pošiljke ovi domaći "poštari", pa ću sad ljudima kojima su pare otišle u kanal slati knjige ovako samo da skupim koji dinar za poštarinu koja zaista nije velika, čak za Ameriku je malo veća poštarina nego npr. za Zagreb i slično. Uglavnom, strpi se malo i poslaću ti knjigu. Peace.

Anonymous said...

ko je radio ovaj grafit? videh iz basa dok je lik zavrsavao. mama je

Related Posts with Thumbnails