Wednesday, June 15, 2011

VAŽNO OBAVEŠTENJE: KOMENTARI


Da se ne bi više razvlačili, tj. da vi ne biste pisali kilometarske komentare a ja ih tek tako olako brisao, ajde bolje da vam naznačim u startu kakve komentare neću puštati na blog. Što se tiče toga zašto ih neću puštati, ja mislim da to nema potrebe da se pojašnjava, svako ko iole prati ovaj rad zna tačno koja je politika bloga.

Dakle, kakve komentare neću puštati ?

1. one koji propagiraju hrišćanstvo a ako bude potrebe i islam
2. one koje vređaju druge komentatore
3. nacionalističke
4. one koji prozivaju a ne daju argumente za te svoje prozivke
5. one koji podržavaju policiju i ostale represivne državne organe
6. debilno-moralne

To bi bilo to za sad, i još samo nešto da napomenem, OVO JE PRIVATAN BLOG, što znači da ja mogu da radim bukvalno šta god mi se 'oće, tako da imate to u vidu ako vam nadođe da kukate npr. a kako ovo može, a kako ono ne može, znači ovo nije nikakav forum, niti sam ja administrator, moderator & shit, ovo je MOJ BLOG, a falaqrcu ima milion blogova po celom svetu tako da ako vam se ovde ne sviđa slobodni ste sa svojim retardiranim stavovima otići na neki drugi, dakle ovde ja pišem, ja postavljam šta se meni 'oće, ja vređam, ja prozivam, ja jebem sve živo i mrtvo. Znači JEDINI ZAKON JE DA SAM JA ZAKON. Uostalom zato sam i pokrenuo blog, da bi mogao da izguram SVOJU PRIČU  i da istresem svoje frustracije, a ne da ja sad tu zastupam ove, one, zabole me baš. Pametan čovek koji ima suprotne stavove od mene će lepo da ćuti i da skida odlične filmove koje je jako teško naći, a ne da mi kenja svaki čas i da mi morališe zbog tekstova. Nadam se da smo se sada konačno razumeli. Hvala.

5 comments:

Dejan Ognjanovic said...

tako treba! dosta demokratije, vreme je za diktaturu elite - ili barem, kao ovde, lokalnih moćnika i privatnih preduzetnika-blogera!

Anonymous said...

toliko o anarhiji... haha

Anonymous said...

Dobar, nema sta! najjaca mi etiketa: Licne frustracije, hehe.

TONA said...

E vala, nek si im reko! :)
Odličan blog, uzgred.

Anonymous said...

Ma, nisi morao nikom nista ni da objasnjavas. Ko ih jebe, tvoje vlasnistvo, tvoja licna stvar... :)
Odlican blog, btw. Totalno sjeban u opstem haosu i neorganizaciji, ali mnoogooo dobar i iskren. Licno ne razumem opsesiju Mensonom, sto se mene tice, tip je sjeban i to je otprilike to, ali 'ajde. Samo tako nastavi. :)

Related Posts with Thumbnails