Friday, January 1, 2010

Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood (1999)

Director:
Jacob Young


Naslov sve govori, Jesco je doživeo pozamašnu slavu u SAD zbog dokumentarca Dancing Outlaw (1991), dakle VHS piraterija je odradila svoje i dosta naroda je pogledalo film.

Svi ga znaju, postao je faca, dobija poziv iz Holivuda da se pojavi kao specijalan gost u popularnom sitkomu Roseanne koji je žario i palio 90-ih godina. Inače i sam Jesco je veliki fan ove serije u kojoj pored Johna Goodmana igra i njegova omiljena Roseanne Conner, a po kojoj je serija i dobila ime.

Sve ide kako treba, Jesco se priprema za svoj nastup, uči tih par rečenica koje treba da izgovori, ali avaj, producent Tom Arnold koga ponajbolje znamo kao glumca koji obično igra manijake, setimo se samo one uloge u Animal Factory kad napastvuje glavnog junaka u WC-u, znači taj Tom Arnold je izvalio tetovažu svastike na Jescovoj šaci i neće da dozvoli snimanje dok se taj incident ne razreši. Naravno Jesco pojma nema o čemu se tu radi, on je tu tetovažu zaradio u zatvoru a da zaista nije imo pojma da to ima neko dublje značenje, mada ni ja tu nisam video svastiku ako ćemo iskreno, nešto jeste al' svastika provereno nije, no dobro, procenite sami.

Šta li će dalje biti, da li će Jescou jedna loše urađena zatvorska tetovaža tek tako da zatvori vrata Holivuda ? (30 min)


http://www.imdb.com/title/tt0202310/

"Jesco White goes to Hollywood to be on Roseanne show. He surprises Roseanne Barr by showing her a Swastika that he got tattooed on himself while in prison. He has no idea what a Swastika means. Jesco White jams to Pink Floyd in the parking lot and goes to the Walk of Fame in Hollywood. This documentary short is a follow up to The Dancing Outlaw (1991), which was produced on PBS's Different Drummer series."


4 comments:

Anonymous said...

Jel moze reupload linkova? Kriziram za white trash filmovima.
Mogao bi cak da napravis podkategoriju White trash, pa da ubacis White-ove, Jesco-a, Moonshine i sl, plus jos neke nove.
Hvala u svakom slučaju.

son of man said...

Da znaš da si u pravu, white trash definitivno dominira. Biće ovo sjutra ponovo UP.

son of man said...

New link UP!

son of man said...

NEW MEGA LINK ADDED!

Related Posts with Thumbnails