Friday, January 29, 2010

Will You Kill for Me? Charles Manson and His Followers (2008)

Director:
Lucilla D'Agostino


Poodavno nisam postavio ništa o deda Čarliju, i plašim se da mi časna starina ne umre a da ga nisam pošteno ni upoznao, nit predstavio javnosti na BHS govornom području. Inače nabavio sam nedavno preko amazona (i tetke naravno) knjigu Helter Skelter koju je napisao maliciozni tužilac Vincent Bugliosi, od zle majke i rđavog oca, a u kojoj on uz pomoć jednog pravog pisca, Kurta Gentrija, objašnjava svoju verziju događaja tog leta '69, a koja je posle suđenja postala i zvanična verzija koja je opstala do današnjih dana. I pored logične pristrasnosti moram da priznam da knjiga nudi mnogobrojna ludila i pregršt informacija jer ima skoro 700 strana, znači baš je onako bucmasta. E ovaj dokumentarac vam je rađen upravo po toj verziji, a pojavljuje se i Vincent Bugliosi da kaže koju relativno pametnu, tako da eto linka.

Jbga, meni ovo dođe ko ponovno iščitavanje Biblije vernicima, ono, muke Isusove i to, samo što su ovde malo drugojačije akcije, ali u suštini ova priča i jeste rađena u stilu Jevanđelja, u ovom slučaju Jevanđelja po Bugliosiju, mada naravno ima i drugih jevanđelja, ali ovo je najpopularnije, knjiga je postala još 70-ih bestseler. A poređenje ide čak dotle da ima nekih Jevanđelja koja su totalno jeretička i kao takva zabranjena i izbačena iz "Biblije", njih nećete naći prostim gledanjem dokumentaraca ili searchom preko Googla, ona su skrivena po negostoljubivim sajtovima i po umovima pojedinih ljudi, dakle jako je teško doći do prave istine. I zato kažem, gledajte ovo, ali sa dozom zadrške, jer lepo kaže ona stara SOMETIMES GOOD GUYS DON'T WEAR WHITE, znači nije sve baš tako ko što na prvi pogled izgleda, a veoma često se i to GOOD relativizuje i nestaje, tj. GOOD i ZLO se stapa u JEDNO (te isto). Dakle, treba biti otvorenog uma, ali ne u onom PC smislu, nego zaista otvorenog, na ivici takozvanog LUDILA. Uostalom, setimo se, i rani Hrišćani su proganjani u Rimskom Carstvu. PEACE. (87 min)


http://www.imdb.com/title/tt1342998/

"'Will You Kill For Me?: Charles Manson and His Followers' includes prison interviews from Susan Atkins and Charles "Tex" Watson, and interviews and written accounts from Manson himself."

Download :
http://rapidshare.com/files/181686082/msnbcdbwykfmcmahf.part01.rar
http://rapidshare.com/files/181686070/msnbcdbwykfmcmahf.part02.rar
http://rapidshare.com/files/181686074/msnbcdbwykfmcmahf.part03.rar
http://rapidshare.com/files/181772404/msnbcdbwykfmcmahf.part04.rar
http://rapidshare.com/files/181780169/msnbcdbwykfmcmahf.part05.rar
http://rapidshare.com/files/181781226/msnbcdbwykfmcmahf.part06.rar
http://rapidshare.com/files/181781707/msnbcdbwykfmcmahf.part07.rar
http://rapidshare.com/files/181824569/msnbcdbwykfmcmahf.part08.rar
http://rapidshare.com/files/181686081/msnbcdbwykfmcmahf.part09.rar

2 comments:

Jorge A. Trejos I. said...

with bela lugosi??? :) am still downloading the fangoria mag colection but i put this on queque teanx a lot bro!! had a killer weekend!! cya!

Anonymous said...

Thanks a lot for this excellent upload.
Much appreciated.
Best Dan.

Related Posts with Thumbnails