Saturday, January 16, 2010

Deranged Killers - Green River Killer (2008)

Čini mi se da nisam do sada postavljao dokumentarac o Gary Ridgwayu aka Green River Killeru, postavio sam samo onaj sasvim solidan igrani film, ali dokumentarca se ne sećam, pa ga zato evo. Dakle, čovek koji je u Sijetlu ubio procenjuje se preko 70 žena, čovek koji je izmicao pravdi čitave dve decenije, i ne bi ga, siguran sam, ni do današnjeg dana uhvatili da nije bilo DNK profilisanja.

I zaista, neko bi reko kakav je to mastermind da je 20 godina izmicao pravdi, a zapravo kad mu vidite facu zaključite da je blago retardiran. I što je najgore Ridžvej je više puta u toku tih 20 godina bio glavni osumnjičeni, više puta su ga ispitivali, pretresali, al' džaba. Sve ostalo što vas zanima o ovom serial killer rekorderu imate na tru tv sajtu, a kao uvod dobro dođe dokumentarac iz Discovery Channel serijala, Deranged Killers. (43 min)


"Investigators hunt for clues that will help them capture a killer believed to be responsible for the deaths of over 48 women in Washington State. The killer picks prostitutes because he thinks he can kill as many of them as he wants without getting caught. He chokes them to death. After his capture Gary Ridgway, the so-called Green River Killer, confesses to all of the murders, saying "Choking is what I did and I was pretty good at it." 
DOWNLOAD :
https://rapidshare.com/files/69275164/ftp-derkillgreenriver.avi

3 comments:

Anonymous said...

kakav lik jebote :)

Thanks :)

Dan said...

Any way you could upload this again?

son of man said...

Deranged Killers - Green River Killer (2008) - NEW LINK!

Related Posts with Thumbnails