Monday, April 11, 2011

Proglas 365.1


Čisto da vas obavestim da sam se dao u prebacivanje svih bitnijih dokumentaraca na megaupload, jer se u praksi pokazalo da iako nemam premium nalog ja ladno skinem film od 700 MB za 20-ak minuta ako ne i manje, što je vaistinu awesome u poređenju sa drkanjem na rapidsharu, hotfilu i ostalim smaračima. Inače, pored ove akcije baciću se i na apdejtovanje liste 59 Docs You Must See Before 2012 a i ABRAKSASOV VODIČ NIZ DOKUMENTARNI FILM je kooooonačno izašao iz štampe. Dakle, Hail Abraxas! O tome kada i gde ćete moći da ga nabacite bićete blagovremeno obavešteni, jer sranje je realno ali još nije u prodaji. Živeli !

6 comments:

Siobhán said...

Kudos za MegaUpload, definitivno najbolji i najpouzdaniji fajl hosting za obične juzere. :)

A za knjigu, zna se - jedva čekam. :)

Dejan Ognjanovic said...

oće li i knjiga (PDF) da bude na megauploudu?

Anonymous said...

svaka cast Sinko, plus sto sega-mega-upload avi/mp4 fajlove automatski prebacuje u .flv koji se mogu gledati na megavideo.com

ps. Jadranka Stojakovic ce svirati pocetkom maja u Begesu...samo da ti javim

Unknown said...

Odlicna ideja za megaupload!
Inace, puno hvala za shok koridor! Svojevremeno, dok je emitovan, nisam mogao da ga gledam ni epizodu, a sad ih, zahvaljujuci Tebi, gutam kao peperminte! Mada su kurtoni sa rapidhare vec ubili nekoliko epizoda toga, pa se iskreno nadam da ces i to prebaciti na megaupload, da pokupim i one koji mi fale!
Veliki pozdrav svakako!

son of man said...

Nema frke, prebaciću sve na MEGA, samo mi treba vremena jebiga ;)

Anonymous said...

Mozda da probas i duckload...?

Related Posts with Thumbnails