Thursday, March 10, 2011

Sektor (2008) - with english subtitles

Director:
Nenad Pavlović

Runtime: 32 min

Ovaj shorty sam gledao pre jedno 2 godine, na poslednjem BEOKONU, i naravno bio oduševljen da se nešto tako dobro producirano za moje kriterijume uopšte i pojavilo na tom festivalu, jer BEOKON je bio opšte poznat po trešerici i nekakvim suludim nedajbože eksperimentima, dok je ovo skroz odudaralo od celog tog jeftinog tripa. Sektor je poprilično mračan i doista neobičan film, a činjenica da Srđan Todorović igra glavnu ulogu je, ja mislim, sasvim dovoljna preporuka da ga jednostavno morate pogledati. Pored Srđana igra i Nada Šargin, ali i Bojan Dimitrijević, po čijoj priči je urađen scenario ako sam dobro skapirao. Inače, verovali ili ne, ovo je ujedno i internet premijera ovog filma, dakle do sad ga je videlo jako malo ljudi, i ovo je zaista jedinstvena prilika da ga overite ako već niste pohodili BEOKON ili neki drugi festival sličnog karaktera. Dakle, gledaj, ne oklevaj ! Peace/War. Živeli pa umrli, gudra je u kući !


"A young married couple inspects a deserted house, supposedly on sale. Inside the walls of decaying mansion resides a dark secret revealed to them by a mysterious old man. Why is it that, with the best of intentions, we do horrible things to those we love the most? Does evil haunt the souls of lovers or does possessiveness poison their blood and paralyze the mind? A fateful decision leads to sacrifice."


Download :
http://www.megaupload.com/?d=Z64O2TYO

1 comments:

Simargl said...

jedno jebeno ogromno HVALA za ovo!
Malo je reći da sam oduševljen filmom. Takođe, drago mi je da si ponovo aktivan u svoj sili i slavi, bolesti i ogavnosti :D Cheers!

Related Posts with Thumbnails