Saturday, March 13, 2010

The First Family of Satanism (1990)


IMPORTANT NOTIFICATION: Zeena and Nikolas rejected laveyan satanism almost a quarter CENTURY ago...

E, ovo je mnogo jako, u ovom dokumentarcu tj. više intervjuu, bogougodni hrišćanin i voditelj Bob Larson, pokušava da raskrinka satanizam tako što u goste poziva najistaknutije predstavnike Satanine Crkve (Church of Satan), Zeenu LaVey, ćerku blaženopočivšeg Antona Szandora LaVeya, inače osnivača crkve i autora Satanističke Biblije, i njenog supruga, Nikolasa Schrecka, lidera organizacije Werewolf Order, i autora genijalnog dokumentarca Charles Manson Superstar (1989), i ko je gledao sigurno će prepoznati njegov melanholični naratorski glas. E sad, jedno je šta je Bob Larson nameravao a drugo šta se iz toga izrodilo, tako da mi laici konačno imamo tu jedinistvenu priliku da saznamo šta je zapravo satanizam u "Church of Satan" verziji. Naravno, ja sam već postavljao The Satanic Bible u pdf formatu, al živa reč je ipak živa reč, a posebno kada dolazi od takve face kao što je Schreck, mada ni Zeena nije daleko, tako da su definitivno razbucali argumentima ovog nesrećnika.

Dakle, u ovom sudaru svetova ćemo čuti i naučiti zaista dosta toga, npr. kako satanisti gledaju na osvetu, na moral, na dobro i loše, da li zaista postoji zlo ili je to zapravo samo tipičan akt prosečnog ljudskog bića, deo ljudske prirode, pa zatim pričaju o Mansonu, o Hitleru, o Isusu, o humanizmu, o tome kakav stav o ubistvu imaju satanisti a kakav hrišćani itd. Po Schrecku Satana je arhetipska mitološka ličnost koju je stvorila ljudska mašta, i postoji taman tol'ko koliko i Isus Hrist, dakle po satanistima nema boga, nema đavola, samo ljudi sa svojom maštom i tripovima. Jako mi je blisko sve ovo, te stoga mislim da do ovakvih stavova svaki polu-misleći čovek može i sam da dođe, ne mora biti član nikakve satanističke crkve ili slične organizacije, mada ima nečeg privlačnog u celoj toj ikonografiji, i Schreck je definitivno faca, bio i ost'o. (90 min)

 
DOWNLOAD :
http://hotfile.com/dl/171179141/8a98f54/The_First_Family_of_Satanism_(1990).part1.rar.html 
http://hotfile.com/dl/171195073/c2bca8e/The_First_Family_of_Satanism_(1990).part2.rar.html 
http://hotfile.com/dl/171209148/fd3b697/The_First_Family_of_Satanism_(1990).part3.rar.html 
http://hotfile.com/dl/171220149/a127fc4/The_First_Family_of_Satanism_(1990).part4.rar.html

9 comments:

Dejan Ognjanovic said...

sjajno, sinko!
ovo ću da pogledam pod hitno.
SHRECK je, inače, piso knjigu THE SATANIC SCREEN, solidnu, mada znatno inferiorniju od FAUSTOVSKOG EKRANA, kao i DEMONS OF THE FLESH: SEX MAGIC, pisan zajedno sa pomenutom ženicom.

nego, jel to njemu fali jedno uvo, il mi se čini?

'za tebe, satano' i te fore?

son of man said...

Da, fali mu uvo, istraživao sam po internetu kako je izgubio uvo, ali za sad još ništa nisam uspeo da pronađem na tu temu, inače samo godinu-dve dana pre ovog intervjua je imao uvo. Inače ta njegova nova organizacija "Sethian Liberation Movement" je neopozivo protiv interneta tako da nisam uspeo da ga kontaktiram lično, jbga.

Inače napisao je i odličnu pro-Čarli knjigu "The Manson Files" koju ću pre ili kasnije morati da nabavim...

Iva M. said...

Evo ima ovdje nešto o tome, ne znam jel to istina..

http://users.livejournal.com/cwn_annwn_/112923.html

Unknown said...

Moram reci da je ovo jedan od boljih intervjua koji se tice satanaizma uopste...nabavio sam ga pre jedno godinu dana i od tada ga gledao nebrojeno puta...brutalno i iskreno, nema sta...

Koga zanima, po internetu se moze naci i INSIDE THE CHURCH OF SATAN dokumentarac, autora Joshua P. Warent-a koji dosta dobro objasnjava ceo koncept i istoriju istoimene organizacije...HS!

Nightwatcher said...

hi :)
is this with english audio ?

son of man said...

Of course.

CrnaKrv said...

Nema rapidshare linkova?

son of man said...

Nema jer je mnogo spor upload i download bez premiuma.

Nightwatcher said...

NEW UPLOAD / FRESH DOWNLOAD LINKS !

Hosted @ public.upera.co
http://adf.ly/3761470/ffosatanism1990

Related Posts with Thumbnails