Tuesday, March 9, 2010

Srpski film (2009) official trailer

IMDB

Pojavio se konačno i ofišal trejler za SRPSKI FILM u režiji Srđana Spasojevića, i ko ga još nije pogledao, evo prilike, a kolega Ognjanović je imao čak tu sreću da pogleda skriner filma pa je napisao i rivju, koji možete pročitati ovde. Svi mi ostali ćemo izgleda morati da sačekamo jesen, ili eventualno da se pali za Brisel u aprilu, sad više nema viza, samo fali para za put, jebiga, jebiga, jebiga.

A SERBIAN FILM - TRAILER (Download)

3 comments:

Anonymous said...

jel se zna kad ce film konacno da izadje?

son of man said...

Kako sad stvari stoje tek na jesen...

Anonymous said...

"The writer and director told us what they were going for and it added a lot to the experience of watching it. If they didn't say what it was about I probably would have thought they were just trying to make a gross ass movie. It was really good but a lot of people will only focus on the shocking stuff."

sluso sam te metafore i mislim da su sranje i laz kako bi se film prikazo kao ono sto nije a to jest neki artsy inteligentni shock horor. Uzmes cannibal corpse i pretvoris ih u film?! I sad to treba svacat ozbiljno? De molim te..Tipicno balkansko forsiranje.Cisto sumnjam da u ovom filmu ima imalo prave horor jeze vec sam shock izdrkavanje.

Out

Related Posts with Thumbnails