Tuesday, February 2, 2010

The Cannibal that Walked Free (2007)

Director:
Toby Dye


Issei Sagawa, ubica, kanibal, nekrofil i uz sve to Japanac, dakle, ispunio je sve uslove da se pojavi na ovom blogu. 1981. godine, u Parizu, ubio je i pojeo koleginicu sa studija, 25-ogodišnju Renee Hartevelt. Njegova opsesija visokim belim ženama je eskalirala u tom smeru da je pored zaljubljenosti imao želju i da gricne koji komad ženske ljudetine. Naravno nije mu promakao ni taj značajan detalj, da bi pre toga mogao malo i da poopšti sa truplom. Nakon toga proveo je jedno 2 dana sa svojom mrtvom dragom, radeći najrazličitije stvari, a šta je tačno radio to je prepušteno u ovom dokumentarcu našoj oboleloj mašti. Ceo proces je uredno fotografisao.

Ostataka tj. ljudovače, nejestivog mesa i sala, je morao da se oslobodi, ali kao neiskusnog u tom najbitnijem delu posla (body removal business) vrlo brzo su ga navatali. Ono što je najzanimljivije ovde, a što naslov nagoveštava, je da je on posle samo 5 godinu već bio na slobodi. Kako je to odradio, to pogledate u dokumentarcu, a ako ne budete zadovoljni, tj. ako vaša bizarna radoznalost ne bude namirena, tu je odličan tekst na engleskom, by Katherine Ramsland. Ukoliko i dalje žeđ za novim saznanjima, za novim vidicima i horizontima, ne bude utoljena, ukucajte na google image pretraživaču 'Issei Sagawa' jer ja to ovde zaista ne smem da postavim, obrisali bi mi administratori blogspota, a ima i maloletnika koji ovo čitaju, dakle par neverovatnih fotki, i zaista nisam očekivao da ću na takvo nešto naleteti, jer pre jedno godinu dana kad sam kopao toga nije bilo, il' sam omašio. (46 min)


http://www.imdb.com/title/tt1145515/

"This documentary examines the remarkable case of Issei Sagawa, who walked free from prison despite having killed and eaten a young woman in the early 1980s.The film interviews Sagawa alongside police officers, journalists and psychiatrists to piece together the shocking story of his crime and his subsequent rise to become a minor celebrity in Japan."

Download :
http://rapidshare.com/files/344146153/tctwf_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/344143911/tctwf_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/344143033/tctwf_.part3.rar

or :

http://www.megaupload.com/?d=7G0CWBVN
http://www.megaupload.com/?d=8IJK58LC
http://www.megaupload.com/?d=WBASARYO

2 comments:

sale said...

au, koji ludak...
"I am not cured at all"

rashomon said...

Ово је најуврнутији документарац који сам одгледао. Јебено невероватно.

Related Posts with Thumbnails